BOKA TID

040 - 65 66 660

Ett besök – Ett förändrat liv!

Överläkare inom plastikkirurgi, Tina Tos

Dr Tina Tos är överläkare och specialist i plastikkirurgi. Utbildad läkare 1997, tog specialistexamen i plastikkirurgi 2008. Dr Tina som är en erfaren plastikkirurg är meriterad specialist i bland annat mikrokirurgi och bröstrekonstruktion. Dr Tina har särskild kompetens i bröstoperationer, bukplastik och fettransplantation som är efterfrågade estetiska plastikingrepp.

Dr Tina är Estetikcentrums kvinnliga plastikkirurg. När hon inte är hos oss är hon verksam på Herlevs Universitetssjukhus. Hon är sedan 2013 överläkare på plastikkirurgiska avdelningen på Herlevs universitetsjukhus, i Danmark.

Dr Tina är en omtyckt föreläsare inom sina specialiteter i plastikkirurgi. Hon undervisar i plastikkirurgi för kirurger under specialistutbildning. Hon är omtalad plastikkirurg och publicerad i flera vetenskapliga medicinska tidskrifter såväl i Skandinavien som internationellt.

Hon pratar flera språk flytande.
Dr Tina är medlem i Dansk Läkarförening, Dansk Selskap för Plastik och rekonstruktionskirurgi (DSPR) samt Dansk Mikrokirurgiska selskapet (DMKS)