BOKA TID

040 - 65 66 660

Ett besök – Ett förändrat liv!

Juvéderm

Många är mer aktiva än någonsin förr högt upp i åldern. Det är då naturligt att vilja ha ett yttre som harmoniserar med den pigga insidan. Tyvärr förlorar dock huden sin ungdomlighet och spänst med åren, men det finns effektiv hjälp att få. Med Juvéderms ansiktsfillers slipper du rynkor runt ögon och mun, fina linjer och mycket annat som är förknippat med ett åldrande ansikte. Din naturliga skönhet kommer åter och framhävs diskret, men tydligt. Vi på Estetikcentrum kan hjälpa dig med effektiva Juvéderm-behandlingar utan kirurgisk inblandning.

Juvéderm

Om Juvéderm

Juvéderm är utvecklat av Allergan, ett globalt läkemedelsföretag som var pionjärer inom medicinska estetiska behandlingar. Produkten har utvecklats med avancerad teknologi, för att ge ett mycket naturligt och hållbart resultat. Juvéderm vitaliserar, lyfter och definierar. Vanliga behandlingsområden är ansikte, hals och läppar. Självfallet är produkten helt säker att och den används av läkare och sjuksköterskor över hela världen.

Så arbetar vi med Juvéderm

Innan behandlingen träffar du vår estetisk specialiserade kirurg eller certifierade sjuksköterska och tillsammans går ni igenom dina förväntningar och förutsättningar noggrant. Det är viktigt att rätt behandlingsmetod väljs så att du får ett optimalt resultat. Det är det viktigaste för oss.

Under behandlingen injicerar våra duktiga personal Juvéderm enkelt och smidigt under din hud. Det gör inte ont och produkten innehåller en lite mängd bedövning (Lidokain) som gör behandlingen mer behaglig.

Efter behandlingen

Våra specialiserade kirurger och sjuksköterskor ger dig råd om efterbehandling för att du i möjligaste mån ska slippa obehag. Juvéderm är mycket skonsamt, men vissa personer kan ändå känna en viss ömhet och svullnad dagarna efter behandlingen. Du bör undvika starkt solljus och hård träning under de första veckorna efter behandling.

Revitalisering

Många som har kommit upp lite i åldern upplever bekymmer med rynkor kring ögon och mun. Juvéderm innehåller Hyaluronsyra, ett ämne som återfinns naturligt i din hud. Din estetiska kirurg/sjuksköterska injicerar gel med en supertunn nål. Rynkor och linjer fylls ut och ansiktsvolymen återställs.

Lyft

Vi använder Juvéderm VOLUMA för att återställa förlorad volym i ansiktet. Ansiktet får tillbaka sin ungdomliga form och behandlade områden lyfts och förbättras. Resultatet blir mer skarpare ansiktskonturer med rundare och fastare drag. Det får dig att se både yngre och mjukare ut.

Definiering

Juvéderm ger läpparna tydligare form och ansiktet mer utmejslade konturer. För området kring mun och läppar använder vi VOLBELLA som är Juvéderms senaste produkt. VOLBELLA är en mjuk gel som injiceras med en ytterst tunn nål. Den ger en härligt naturlig och mjuk känsla och fyller effektivt ut linjer och rynkor kring läpparna. Hyaluronsyran verkar samtidigt på djupet innanför huden och drar till och behåller fukt. Effekten håller i sig ett helt år.

Från Juvéderm har vi också Volift som är en produktgel mellan Volbella och Voluma. Den är en mer lättflyktigare gel än Voluma men som ger en större volymförändring än Volbella. Volift används oftast i ansiktet såsom i vecket mellan munnen och kinden, i nasolabial vecket. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning utifrån dina behov.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!