BOKA TID

040 - 65 66 660

Ett besök – Ett förändrat liv!

Restylane

Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som förskönar ansiktets konturer, ger fylligare läppar, slätar ut rynkor och föryngrar huden. Resultaten kommer direkt och behandlingen kan anpassas för att passa dina individuella behov så bra som möjligt. Restylane används över hela världen och mer än 15 miljoner behandlingar har utförts med denna unika, kristallklara gel.

Restylane

Många naturliga fördelar med Restylane

Restylane ger dig valfrihet. Resultaten av en behandling är långvariga, men aldrig permanenta. Du kan därför alltid välja själv om du vill fortsätta behålla effekten. En behandling med Restylane varar mellan 6-12 månade beroende på typ av produkt. Med uppföljningsbehandling håller effekten i sig cirka 18 månader. Vid behandling av läpparna rekommenderar vi alltid att du följer upp behandling med ytterligare en behandling.

Produkten är naturlig och innehåller inga som helst gifter. Effekten och säkerheten är bevisad i flera kliniska studier och Restylane påverkar aldrig ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna.

Hur fungerar behandling med Restylane?

Det verksamma ämnet i Restylane är Hyaluronsyra, ett ämne som också återfinns naturligt i kroppen. Hyaluonsyran är icke-animalisk, det innebär att risken för allergi eller överkänslighet är ytterst liten. Hudtester behöver därför inte göras innan behandling.

Vid behandling med Restylane injicerar vi gelen i små doser under huden på patienten. Volym och struktur återskapas. Behandlingen är alltså icke-kirurgisk, vilket gör att återhämtningstiden är minimal.

Olika fillers

Skinnboster

Den kanske mest kända fillern. Skinbooster ger huden lyster och förbättrar dess struktur. För bäst långvarig effekt så bör upprepande behandlingar göras. Skinbooster passar utmärkt för dig som önskar föryngra ansikte, händer, dekolletage och hals.

SubQ

Med tiden blir käklinjen mindre markerad och kinderna påsigare – två tecken på ansiktets åldrande. SubQ återskapar vävnadens volym och tar bland annat bort bekymmersrynkor mellan ögonbrynen, linjer mellan näsa och mun och trollar även bort missprydsamma akne ärr.

Perlane

Perlane är en något kraftigare filler som återskapar volymen i vävnaden. Den är effektiv mot och tar bland annat bort bekymmersrynkor mellan ögonbrynen, linjer mellan näsa och mun och trollar även bort missprydsamma acne-ärr.

Olika behandlingsmöjligheter med Restylane

Rynkor

Alla behandlingar är unika och skräddarsys efter ditt utseende, dina former och egna önskemål. Restylane slätar snabbt ut dina rynkor och linjer och ger dig ett piggare och ungdomligare utseende. Produkten återställer hudens struktur och ger extra volym. Resultaten kommer direkt, men är inte permanenta. Det är till exempel möjligt att behandla:
• Kråksparkar
• Linjer mellan munnen och näsan
• Rök- och skrattrynkor
• Bekymmersrynkor

Material: Perlane/Restylane

Behandling bör upprepas var 7-12 månad för optimal effekt.

Läppbehandlingar

Behandling skräddarsys alltid efter din person, utseende och egna önskemål. Det finns många olika typer av läppbehandlingar, men de vanligaste är:
• Förbättring av läppkonturen
• ”Gladare” mungipor genom borttagning av linjer/rynkor
• Korrigering av osymmetriska läppar
• Fukttillförsel till läpparna
• Volymåterskapande av läpparna
• Förstoring av läpparna

Material: Restylane Lipp Refresh, Perlane, Restylane lipp Volume

Behandlingen bör upprepas var 3-6 månad för bäst effekt.

Trötta ögon

Problem med hängande påsar och trötta ögon är mycket vanliga hos patienter som kommit upp lite i åren. Orsaken är att volymen under ögonen har minskat kraftigt. Trötta ögon kräver vanligen flera behandlingar, då man behöver injicera lite i taget. När vävnaden är på plats så håller resultatet nästan ett helt år. Rekommenderas varmt för den som har mörka ringar/påsar under ögonen.

Material: Perlane

Behandlingen bör upprepas var 6-8 månad.

Kontakta oss!

Restylanes olika fillers gör det möjligt för våra certifierande sjuksköterskor och plastikkirurger att finna den behandling som passar dig som individ bäst. I stor utsträckning kan behandlingen anpassas efter dina egna önskemål och behov. Resultatet syns omedelbart. Tveka inte att höra dig om du är nyfiken på hur våra olika Restylane-behandlingar kan förbättra ditt utseende. Valmöjligheterna är stora med Restylane.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!