BOKA TID

040 - 65 66 660

Ett besök – Ett förändrat liv!

Svettbehandlingar i Malmö

Cirka 2 till 3 procent av befolkningen lider av överdriven svettning, även kallat Hyperhidros. Besvären uppstår vanligen i yngre vuxenålder och i nästan samtliga fall är det medfött. Hyperhidros påverkar livskvaliteten och betecknas därför som ett handikapp. Lyckligtvis finns effektiv hjälp att få i form av svettbehandlingar och vi på Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet av sådan behandling.

Botox

Svettbehandling med Botulinom toxin

I de allra flesta fall kan kraftig svettning behandlas effektivt med Botulinum. Medlet blockerar nervsignalerna till svettkörtlarna. Vid en svettbehandling med Botulinum tas ett jod-stärkelseprov från din hud vilket enkelt fastställer de områden som ska injiceras. Effekten av en Botulinum-behandling mot svett kvarstår i 6-12 månader. Maximal effekt nås cirka 2 veckor efter injektion. För bästa resultat bör behandlingen upprepas med jämna mellanrum. Intervallerna mellan behandlingarna anpassas alltid individuellt.

De allra flesta patienter kan behandlas med denna typ av injicering. Innan behandlingen går vi tillsammans igenom dina önskemål och förutsättningarna för svett-behandlingen med Botulinum.

Låt inte svetten begränsa din vardag

Att leva med stark svettutsöndring begränsar din vardag på många olika sätt. Många upplever obehag till exempel inför sin partner eller i andra sociala sammanhang. Därför ska du inte tveka att kontakta oss för konsultation om våra effektiva svettbehandlingar. Det går att bli av med problemen med skonsamma metoder.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!