Akut tandvård

Har du ihållande tandvärk, en sprucken fyllning eller är det något annat som inte känns rätt i munnen? Det låter som att du behöver träffa en akut tandläkare! Estetikcentrum är kliniken för dig som vill komma till snabbt och dessutom få ett personligt bemötande med lite extra ompyssling.

Vi vet att det kan vara svårt att få en tid precis då man behöver inom den allmänna tandvården, och det är väldigt jobbigt då man har obehag eller smärta i munnen. Vi är en privat klinik och kan därmed styra över våra bokningar betydligt enklare och flexiblare. Därför eftersträvar vi att kunna ge dig den service du behöver, när du behöver den. Våra legitimerade och skickliga tandläkare på Estetikcentrum erbjuder akut tandvård i Malmö för att hjälpa dig så fort det bara går.

Vad kan jag få hjälp med under akut tandvård?

En av Estetikcentrums duktiga jourtandläkare i Malmö kommer att ta emot dig och göra en bedömning av ditt dentala tillstånd. Vi finns för att lyssna och vara det stöd som du behöver när det smärtar i munnen och vardagen känns jobbig på grund av det. Vårt mål som akuttandläkare i Malmö är att lindra dina besvär så fort vi bara kan, för att sedan boka in vidare vård om det skulle behövas. Bara för att det går snabbt så innebär inte det att vi stressar genom din behandling, utan på Estetikcentrum kommer du som patient alltid i första hand. 

Vanliga besvär som våra patienter behöver uppsöka akut tandläkare i Malmö för är exempelvis tandvärk eller faktumet att man bitit sönder en tand. Kanske har du tappat en del av en krona? Krånglar en visdomstand? Eller har något hänt med din protes? Nedan förklarar vi några av de vanligaste problemen lite närmre, och hoppas på att du kanske känner dig mer säker på vad som kan vara just ditt besvär. Tveka inte att kontakta oss så ska vi reda ut det tillsammans med dig.

Tandvärk

Smärta i tänder är ett vanligt problem och beror ofta på att en nerv på något sätt irriteras. Det kan vara ett hål i tanden, inflammation eller blottade tandhalsar som kan uppstå vid för hård tandborstning. Orsakerna kan alltså vara många, och att ha ont i en tand är aldrig kul.

Spruckna fyllningar

En spricka i din tand kan uppstå på flera sätt, men oftast drabbas tänder som på något vis blivit behandlade tidigare, exempelvis med amalgamfyllning. Det kan dock också ske vid tandgnissling eller olyckor. Som tur är kan vi oftast rädda din tand utan att behöva dra ut den. Vi gör inga onödiga ingrepp, utan använder vår expertis för att finna den bästa lösningen.

Problematisk visdomstand

Svullen käke eller hals, svårt att gapa och smärta i munnen. Känner du igen dig? I så fall kan det vara så att du har en visdomstand som krånglar. Många patienter kommer till oss då deras visdomständer är på väg upp då det tyvärr leder till problem för många. Det är olika från person till person hur det visar sig och behandlas därmed också efter just dina symptom. Våra skickliga tandläkare tar alltid visdomständer på största allvar, och kollar gärna över deras växt med hjälp av röntgenbilder. Vi vill gärna försäkra oss om att allt ser bra ut, då en snett växande visdomstand kan ställa till det en hel del om man har otur. Men det är ingen fara, med vår hjälp och en avslappnande miljö att luta sig tillbaka i så är du i trygga händer.

Oavsett vad ditt problem är så hjälper vi dig mer än gärna. Våra erfarna tandläkare tar väl hand om dig och förklarar vad nästa steg är för att du ska må så bra som möjligt. Det kommer att kännas skönt för dig att få svar på vad det är som står på tok.

Vad kostar det att boka akut tandvård hos er?

Vi och våra tandläkare är självklart anslutna till Försäkringskassan, och du kan använda dig av det allmänna tandvårdsstödet för din akuta behandling. Det betyder att du precis som hos de statliga klinikerna kan få ett ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård, samt ett skydd mot höga kostnader. Vi erbjuder all den service som de vanliga tandvårds klinikerna gör, och mer därtill! 

Boka tid idag

Letar du efter en tandläkare som kan sin sak och alltid är noggrann, titta då gärna in hos oss. Vår långa erfarenhet inom kvalitativ tandvård gör att du alltid kan lita på den behandling du får, och har möjligheten att rådfråga kring sådant du inte fått svar på innan. Vi vill uppfattas som en klinik där du blir genuint omhändertagen och kan känna dig lugn även då du har ont eller känner dig stressad. Att gå till tandläkaren behöver inte vara jobbigt om du besöker Estetikcentrum, vi försöker få varje tillfälle att kännas som en behaglig behandling och ett tillfälle att samtala med professionella människor som har glimten i ögat.

Så ta chansen att få hjälp med ditt besvär så fort som möjligt, vi ska göra allt vi kan för att stötta dig. Kontakta oss via telefon, eller mail om du föredrar det, så ska vi snabbt ordna en tid som passar dig.