Allmäntandvård

Vi erbjuder dig all typ av tandvård du kan tänkas behöva på Estetikcentrum, inte bara den som handlar om kosmetik. Hos oss möter du erfarna och legitimerade tandläkare som finns till ditt förfogande för att ge dig både professionell hjälp och en trevlig upplevelse av allmäntandvård. Ett besök hos oss är inte som hos vilken klinik som helst, utan vi anstränger oss alltid lite extra för att du ska känna dig riktigt ompysslad och avslappnad.

Du är välkommen till oss när du har hål i tänder, behöver rotfylla, har tandvärk, ska röntga eller bara vill sätta in ett vackert tandsmycke. Det och mycket mer kan du få hjälp med här hos oss, då vi erbjuder allmäntandvård i Malmö!

Vad kan jag få hjälp med?

Allmäntandvård är det typiska vanliga tandläkarbesöket, det där du blir undersökt, röntgas, får hål lagade och mycket mer. Men om du väljer Estetikcentrum som din tandklinik så kan du räkna med det lilla extra, även under rutinbesöken. God service och en välförtjänt guldkant är något som vi alltid vill erbjuda dig som vår patient. Alla våra tandläkare besitter bred kompetens och har lång erfarenhet inom sitt yrke, vilket är en nyckel till god allmän tandhälsovård. Dessutom jobbar våra tandläkare i Malmö med akutbehandling så att du kan få hjälp då du behöver den som mest.

Vår strävan är att alla patienter ska ha en god tandhälsa för en härligare vardag. Det jobbar vi för i förebyggande, hjälpande och återställande syfte varje dag. En god hälsa i munnen underlättar livet och gör att du kan njuta av allt det goda som vardagen erbjuder.

Undersökning

För att säkerställa din munhälsa så är det bra att gå på rutinmässiga kontroller lite då och då. Luta dig tillbaka i tandläkarstolen, och låt vår professionella personal ta hand om dig. Det kan ingå allt från att titta, rensa bort lite tandsten, ta röntgenbilder och känna på tandköttet. Huvudsyftet med undersökningen är att du ska kunna känna dig trygg i att din hälsa är på topp, och den ger våra tandläkare en möjlighet att upptäcka och förebygga möjliga problem.

Från hål till lagning

Om vi upptäcker hål i tänder, då ser vi till att laga dem så fort som möjligt. Antingen samma dag eller vid ett senare tillfälle, beroende på vad som passar. Vi erbjuder självklart även rotfyllning ifall det skulle behövas, och går noggrant igenom med dig vad som ska göras och vad du kan tänka på i framtiden. Vi tycker att det är viktigt att dela vår kunskap med dig!

Avancerade ingrepp

Vid tandlossning och sneda eller felväxande tänder krävs det skicklig hjälp. På Estetikcentrum kan du få hjälp med det mesta allt du behöver inom tandvård, även de lite mer avancerade ingreppen. Vi utför alla form av behandlingar från en liten lagning till mer omfattande tand-och implantat operationer. Om en tand har spruckit så lagar vi den. Om en annan ligger olägligt så tar vi ut den. Om du behöver en bettskena så ordnar vi det. Här finns alltså alla förutsättningar för att du ska känna dig på topp i munnen!

Snygga till

Allmän tandhälsovård behöver inte bara handla om omvårdnad, utan kan även innefatta ompyssling och skönhet. Ett tandsmycke som glittrar till är en vacker detalj som tillför det lilla extra till ditt leende. Vi kan även putsa dina tänder så att de får en fräsch glans på ytan. En lite lyxigare allmäntandvård i Malmö, det gillar vi!

Vad kostar det?

Vi och våra tandläkare är självklart anslutna till Försäkringskassan, och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsstödet vid behandling av dina tänder. Det betyder att du precis som hos de statliga klinikerna kan få ett ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård, samt ett skydd mot höga kostnader. Vi erbjuder all den service som de vanliga tandvårds klinikerna gör, och mer därtill! Du förtjänar en upplevelse utöver det vanliga och det är precis vad du får om du besöker Estetikcentrum. Tandvård med en guldkant!

Boka tid idag

Letar du efter en tandläkare som kan sin sak och alltid är noggrann, titta då gärna in hos oss. Vår långa erfarenhet inom kvalitativ tandvård gör att du alltid kan lita på den behandling du får, och har möjligheten att rådfråga kring sådant du inte fått svar på innan. Vi vill uppfattas som en klinik där du blir genuint omhändertagen och kan känna dig lugn. Vi försöker få varje tillfälle att kännas som en behaglig behandling och ett tillfälle att samtala med professionella människor som har glimten i ögat.