Alternativ till hårtransplantation

Hårtransplantation

Välkommen till Estetikcentrum. Hos oss kan du utföra en så-kallad Hair Saver, en injektionsbehandling som boostar dina hårsäckar och stimulerar hårväxt.

Hårtransplantation i Malmö

Har du funderat på att genomgå eller har genomgått en hårtransplantation? I båda fallen kan Estetikcentrum hjälpa dig med behandlingarna Hair Saver och Hair Rescue. Perfekt för dig som:

Behandlingarna Hair Saver och Hair Rescue stimulerar och boostar din hårväxt både innan och efter en hårtransplantation, medan injektionsbehandling med blodplasma ofta rekommenderas efter en hårtransplantation just för att ge det behandlade området tillväxtfaktorer och boosta resultatet efter hårtransplantationen.

Vid en plasmabehandling för hårväxt tar vi blod från dig, som centrifugeras för att separera blodplasman som innehåller höga koncentrationer av blodplättar och tillväxtfaktorer. Därefter injiceras den berikade plasman i hårbotten på specifika områden där hårtillväxten behöver stimuleras. Tillväxtfaktorerna i plasman kan främja hårfolliklarnas hälsa, förbättra blodcirkulationen i hårbotten och stimulera hårväxt.

Med en plasmabehandling kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Resultatet kan bero på olika faktorer, inklusive den underliggande orsaken till håravfallet och den individuella responsen på behandlingen.

Snabbfakta

5/5
”Jag besökte Estetikcentrum och var verkligen imponerad av den höga kvaliteten på vården och servicen jag fick. Personalen var mycket vänlig och välkomnande, och jag kände mig omedelbart bekväm i den rena och moderna miljön.”
– Maha

Hair Saver och Hair Rescue

Pris från 2 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 60 minuter

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Vårt erfarna team finns här för hjälpa dig både med estetiska behandlingar och vid medicinska problem såsom håravfall, tunnhårighet, migrän, torr hud och tandgnissling.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling med hair saver nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Idag utför vi endast hårtransplantation till ögonbrynen, men vi erbjuder flera behandlingar som alternativ till hårtransplantation eller efter att du genomgått en hårtransplantation.

Det beror på vilken av behandlingarna: Hair saver, Hair Rescue och behandling med blodplasma, som passar dig bäst. Boka tid för en konsultation idag så hjälper vår sjuksköterska dig rätt.

Du kan boka en tid till varje behandling direkt på vardera sida: 

Hair Saver

Hair Rescue

Behandling med Blodplasma

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Hårtransplantation?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?