Hair Rescue

Hair Rescue

BEHANDLING MOT HÅRAVFALL

Vi erbjuder olika moderna behandlingar mot håravfall. Hos oss får du unika behandlingar för att du ska uppnå ditt önskade resultat.

Drömmer du om minskat håravfall och en frisyr utan kala fläckar? Vår egenkomponerade behandling Hair Rescue, en kombination av PRP, plasmabehandling och Mesoterapi, främjar hårtillväxt och ger dig ett tjockare hår. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda en effektiv behandling mot håravfall i Malmö som passar både män och kvinnor - helt och hållet skapad av oss på Estetikcentrum.

Fakta:

  • Både PRP och Mesoterapi används även som behandling för att föryngra huden.
  • För bästa resultatet bör behandlingen upprepas några gånger under en viss tid.
  • Hair Rescue är populärt både bland män och kvinnor som drömmer om tjockare hår.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Hair Rescue

Fat burner

Vad beror håravfall på?

Håravfall är en naturlig process i livet, men kan ske i större omfattning än önskat för vissa, särskilt hos män. Förutom livsstilsfaktorer så beror håravfall bland annat på ärftlighet och hormoner, alltså naturliga delar av dig som kan vara svåra att påverka. Genom att genomföra en professionell behandling kan du ta saken i dina egna händer och motverka besvärande håravfall.


Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vad är Hair Rescue?

Vår unika behandling Hair Rescue kombinerar under samma besök de två populära teknikerna PRP och Mesoterapi för att rädda ditt hår. Den effektiva injektionsbehandlingen funkar för både män och kvinnor, och tar omkring en timme att genomgå vid varje besök. Behandlingen kan utföras med bedövande salva vid önskemål, men är en relativt smärtfri procedur. Vi rekommenderar att du upprepar behandling med Hair Rescue en gång i månaden under tre till fyra månader för bästa resultat på lång sikt.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Hairsaver

PRP

PRP, plasmabehandling är en metod som effektivt motverkar tunnhårighet och håravfall. Behandlingen stimulerar hårtillväxten med hjälp av ditt eget blod och kallas därför även Vampyrbehandling. Tillvägagångssättet är naturligt och helt utan tillsatser vilket känns betryggande för många patienter.

PRP-behandlingen börjar med att vi varsamt tar ett blodprov från dig. Det centrifugeras sedan för att urskilja de nyttiga blodplättarna som kommer att injiceras i din hårbotten. Med hjälp av dessa minimala ytliga injektionerna fylls hårsäckarna med tillväxthormoner som ökar blodcirkulation och celldelning.

Förutom att vara mycket effektiv för minskat håravfall och minskad tunnhårighet används behandlingen också med goda resultat på fler områden, exempelvis för att föryngra hyn i ansikte eller dekolletage.


Mesoterapi

Mesoterapi är den andra delen i vår behandling mot håravfall i Malmö - och det är en djupverkande nålbehandling som återupplivar vilande hårsäckar med hjälp av en mängd näringsrika ämnen som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och vitaminer. Injektioner med denna härliga blandning gör gott för cellaktivtet och produktion av elastin och kollagen.

Mesoterapi främjar din hårväxt genom att ge nytt liv åt hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar samtidigt blodcirkulationen i hårbotten. Behandlingen är direktverkande i området som behöver näring, och bidrar därmed effektivt till tjockare och mer välmående hår.

Precis som PRP kan Mesoterapi användas på flera kroppsområden, och är bland annat vanlig att applicera i ansikte så väl som på dekolletage och händer.


Hair Rescue på Estetikcentrum

Vi är en modern klinik i centrala Malmö med stora hjärtan och goda kunskaper kring flertalet skönhetsbehandlingar. På Estetikcentrum använder vi den senaste tekniken och de bästa behandlingarna för att förverkliga dina skönhetsdrömmar. Hair Rescue är vår egen unikt utformade behandling mot håravfall i Malmö - passande för både kvinnor och män. Vi arbetar enbart med behandlingar som vi själva tror på och Hair Rescue är en kombination av två populära tekniker som ger vackra och effektiva resultat. Endast det bästa är bra nog för våra patienter! Du kan alltid lita på att vi sätter din säkerhet i första hand, hos oss på Estetikcentrum används beprövade tekniker och stor försiktighet. Vi är skönhetskliniken i Malmö som kombinerar fina resultat med en känsla av att bli omhändertagen. Varmt välkommen in till oss för att prata om dina önskemål och drömmar!

Resurs Bank

Våra priser

Boka tid

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Hair Rescue

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.