Hairsaver

Hairsaver

Behandling mot håravfall

Vi erbjuder olika innovativa behandlingar mot håravfall. Tillsammans sätter vi rätt behandling för dig för att du ska nå ditt önskade resultat.

Är du missnöjd med ditt tunna hår? Drömmer du om att fylla de kala fläckarna och få minskat håravfall? På Estetikcentrum har vi tagit fram hairsaver, vår egen behandling som främjar hårtillväxt och ger dig tjockare hår.

Flertal internationell forskning visar på att kombinationen Plasmabehandling (PRP) och Microneedeling är ett utmärkt sätt för att rädda håret. Vår klinik erbjuder ett unikt kombination av dessa behandlingar för att hindra ditt håravfall.

Fakta:

  • Både PRP och microneedling används även som behandling för att föryngra huden.
  • För bästa resultatet bör behandlingen upprepas några gånger under en viss tid.
  • Hairsaver är populärt både bland män och kvinnor som drömmer om tjockare hår.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Har du problem med tunn hårväxt eller att du tappar hår? Med hjälp av vår unika behandling Hairsaver kan du få håret att växa på kort tid! Den funkar oavsett om du är en tunnhårig man eller en kvinna med håravfall – behandlingen är effektiv för alla. Hairsaver är en resultatgivande kombination av PRP-behandling och Microneedling – framtagen av oss på Estetikcentrum i Malmö.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vad är PRP-behandling?

PRP är en bra behandling mot tunnhårighet och håravfall. Behandlingen är också känd som vampyrbehandling – helt enkelt eftersom den stimulerar hårtillväxten med hjälp av ditt eget blod. Det låter mer groteskt än det är – det är en naturlig behandling för hårtillväxt helt utan tillsatser. Behandlingen används vanligen också för att föryngra hyn i ansikte och på dekolletage – men har visat sig vara mycket effektiv för tjockare hår och för att få skägget att växa.

Hur går en PRP-behandling till då? Jo, vi kommer varsamt att ta ett blodprov från dig. Det centrifugeras sedan för att skilja ut de nyttiga blodplättarna – det är dessa som kommer att injiceras och bidra till en fantastisk tillväxt i hårbotten. Med hjälp av små ytliga injektioner i din hårbotten fylls hårsäckarna med tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning. Dina hårsäckar får en ordentlig boost!


Microneedling mot håravfall

Microneedling har blivit en populär behandling för hudproblem – men är lika effektiv för att ge ökad hårtillväxt. Med hjälp av microneedling kan du motverka håravfall och tunnhårig hjässa.

Microneedling innebär att man med hjälp av mikronålar skapar minimala kanaler i hårbotten – dessa kommer huden att vilja laga. En naturlig läkningsprocess startar och blodcirkulationen ökar, kollagen produceras och stamceller i skalpen framkallas. Microneedling mot håravfall är väldigt effektivt i kombination med hårtillväxt-produkter, eftersom de små kanalerna som skapas i huden leder till ökad upptagningsförmåga. Samtidigt öppnas stängda porer och hårsäckar vilket ger dig en friskare hårbotten – med ökad chans att du kan få håret att växa på kort tid.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hairsaver i Malmö

Under vår behandling Hairsaver varvar vi de två teknikerna PRP och microneedling för optimalt resultat. Behandlingen kan utföras med bedövande salva vid önskemål, men är en relativt smärtfri procedur. Hairsaver tar omkring en timme att utföra vid varje besök, och vi rekommenderar att du upprepar behandlingen en gång i månaden under tre till fyra månader för bästa resultat.


Varför Estetikcentrum?

Vi är en modern klinik i centrala Malmö med stora hjärtan och goda kunskaper kring skönhetsbehandlingar. På Estetikcentrum använder vi den senaste tekniken och de bästa behandlingarna för att förverkliga dina skönhetsdrömmar. 

Hairsaver är vår egen unikt utformade behandling för håravfall och tunt hår hos män och kvinnor. Vi arbetar enbart med behandlingar som vi själva tror på – och Hairsaver är en kombination av två populära tekniker som ger vackra och effektiva resultat. Endast det bästa är bra nog för våra patienter!

Du kan alltid lita på att vi sätter din säkerhet i första hand, hos oss på Estetikcentrum används beprövade tekniker och stor försiktighet. Vi är skönhetskliniken i Malmö som kombinerar fina resultat med en känsla av att bli omhändertagen. Varmt välkommen in till oss för att prata om dina önskemål och drömmar! 

 

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Hairsaver - PRP+Microneedeling

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.