Plasmabehandling

Injektionsbehandling med blodplasma

Anti-age lösningar för dig

Denna Injektionsbehandling med blodplasma hjälper dig som har problem med huden så som rynkor eller uttorkad hud men även dig som har problem med håravfall.

Injektionsbehandling med blodplasma är en metod där kroppens egna plasma används för att föryngra huden eller främja hårväxt. Behandlingen kallas även “Vampyrmetoden”, eftersom det är ens eget blod som används för att ge energi och nytta till andra delar av kroppen.

Från ett blodprov utvinns plasma, rik på trombocyter, som sedan injiceras för att motverka ålderstecken i hud eller boosta hårsäckarna. Trombocyter, mer vardagligt kallat blodplättar, är en typ av protein i blodet som innehåller tillväxtfaktorer. I en injektionsbehandling med blodplasma sätter det fart på kroppens återbildning av vävnad i huden, ökar blodcirkulationen till det behandlade området och stimulerar stamceller i hårbotten.

Fakta:

  • Behandlingen är relativt ny inom estetisk behandling.
  • Många Hollywood-profiler använder flitigt vampyrmetoden.
  • Eftersom kroppseget material används försvinner i princip risken för allergisk reaktion.
  • Resultatet blir bara bättre med tiden, till skillnad från behandlingar med främmande material som bryts ned.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar vars syfte också är att föryngra huden.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Injektionsbehandling med blodplasma på Estetikcentrum i Malmö

PRP

Injektionsbehandling med blodplasma för huden

Har du ålderstecken i form av rynkor, slapp eller uttorkad hud och behöver en föryngringskur med långtidseffekt? Anti-Age PRP-injektioner är en ny typ av behandling som reducerar dina ålderstecken och förbättrar ditt utseende utan kirurgiska ingrepp. Metoden har klara fördelar jämfört med många syntetiska behandlingar som är vanliga ute i marknaden idag. Det är en helt naturlig produkt, vilket innebär minskad risk för allergiska reaktioner. En annan fördel är att resultatet blir bättre med tiden till skillnad från traditionella injektioner, där effekten avtar efter hand som kroppen bryter ner det injicerade ämnet.

PRP står för Platelet Rich Plasma, vardagligt kallad “Injektionsbehandling med blodplasma”, och innebär att vi injicerar en liten mängd av ditt eget blod i huden för att starta en föryngringsprocess. När cellförnyelsen stimuleras och produktionen av kroppens egna kollagen ökar blir huden yngre från insidan och rynkorna på utsidan slätas ut. Vi använder denna Anti-Age Injektionsbehandling med blodplasma runt ögonen, på kinderna, hakan, pannan, halsen och dekolletaget eller på ovansidan av händerna. Behandlingen tar 30-60 minuter och du kan åka hem direkt efter genomförd behandling.

Med Injektionsbehandling med blodplasma kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Biverkningar som kan uppstå är rodnad, mindre svullnad och lätta blåmärken där vi injicerat, men dessa försvinner inom några dagar.​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

PRP

Injektionsbehandling med blodplasma för håravfall 

Stort problem med håravfall? Med Injektionsbehandling med blodplasma kan man även hjälpa hårsäckarna och få håret att växa bättre. PRP är en väldigt populär metod för både manligt håravfall och kvinnligt diffus håravfall och många upplever en stor skillnad.

Oftast behöver man upprepa behandlingarna första tiden med jämna mellanrum för att få bäst effekt. Man kan göra behandlingen en gång varje månad eller varannan månad. Vanligast är att göra behandlingen 4-5 gånger.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om Injektionsbehandling med blodplasma och andra metoder som förbättrar hud och hår. Längtar du efter att förverkliga din skönhetsdröm? Hjärtligt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!


Priser Injektionsbehandling med blodplasma

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

PRP

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Injektionsbehandling med blodplasma (Platelet Rich Plasma) - Hår/hud - konsultation

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.