Slipp rynkor

MicroB-injektion

Ge en magisk glow till din hy

MicroB-injektion som används i den här behandlingen, innehåller viktiga vitaminer, mineraler och andra ingredienser som boostar din hy.

MicroB-injektion är en hudbehandling där en cocktail av godsaker varsamt injiceras ner i din hud med pyttesmå nålar. Fuktgivande fillers, antioxidanter, vitaminer och en ytterst liten dos muskelavslappnande blandas i syftet att förbättra din hudkvalitet och ge dig hud med glow - och strålande skönhet.

I denna metod har till och med nålsticken i sig en effekt på huden, då de bidrar till ökad produktion av kollagen och elastin som hjälper huden bevara sin spänst. Eftersom dosen av muskelavslappnande är så pass liten slätar den ytligt ut rynkor utan att gå ner i själva muskeln. Hudbehandlingen funkar lika bra för dig som vill piffa till dig vid ett specifikt tillfälle, som för dig som vill gå flera gånger och få ett mer långsiktigt resultat och hud med glow.

Fakta:

  • Det fullständiga resultatet visar sig efter ungefär två veckor.
  • Överlag får du ett ungdomligt uttryck med mindre rynkor och massa lyster.
  • Vi avråder dig från att exponera huden för sol dagarna efter behandlingen, då huden fortfarande är något sårbar.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar vars syfte också är att föryngra huden.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

En boost för din hy

MicroB-injektion är en behandling som blir allt mer populär. Det är en behandling som ger en fantastisk boost till din hy och resulterar i magisk lyster och jämnare hudton.

Trådlyft

Hur går en behandling till?

Behandlingen går ut på att en behållare fylls med viktiga vitaminer, fuktgivande fillers, antioxidanter, mineraler samt en låg dos muskelavslappnande. Denna boostande mix stämplas sedan varsamt ned i din hy med hjälp av pyttesmå tunna guldnålar som hjälper preparatet att verka djup ner i huden och ge en fantastisk kur som ger ett skinande resultat.

Behandlingen tar omkring 45 minuter och börjar med att din ansikte rengörs noga för att förebygga att bakterier följer med ner i din hy. Det är super om du undviker att bära smink innan behandlingen av samma anledning.

Behandlingen är relativt smärtfri på grund av att nålarna är så väldigt små, och det går fort. Du kan be om bedövningssalva om du önskar det.

Full effekt av behandlingen kommer du att se efter ungefär 14 dagar. Resultatet är väldigt individuellt och beror på allt från din ålder, vardagliga hudrutin och dina biologiska förutsättningar. Du uppnår det bästa långsiktiga resultatet genom att upprepa MicroB-injektionsbehandlingen efter ungefär 5-6 veckor och därefter göra likadant några gånger till. Du kan dock genomgå MicroB-injektion inför enstaka tillfällen då du vill se extra fräsch ut, men för en långsiktig skillnad rekommenderar vi upprepning.

SKinbooster

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Behandlingar för överdriven svettning

Fördelar med MicroB-injektion

Tack vare den lilla mängden muskelavslappnande hämmas inte rörligheten i ansiktets muskler utan den ger enbart ett utjämnande resultat på fina linjer och rynkor. Muskelavslappnande hjälper även till med att minska synligheten av stora porer och hög talgproduktion – du lämnas med en hy som har det där magiska “glowet” som alla letar efter idag.

MicroB-injektion kan hjälpa dig som har problem med acne eller rosacea, då det ger huden en nystart med fukt och vitaminer.

MicroB-injektion fyller inte bara ut hyn, utan bidrar faktiskt till en naturlig förändring med hjälp av vitaminer, nybildande av kollagen och en stor boost av fukt. Dessutom så går det det fort!


Finns det några komplikationer?

En vanlig “komplikation” direkt efter behandlingen är att man känner sig varm i ansiktet under några dagar, och en lätt rodnad kan upplevas. Detta försvinner dock i de flesta fall inom kort!

Behandlingen ger mikrohål i hyn, och det är detta som skapar en reparationsprocess där nytt kollagen bildas och bygger upp hyn på nytt. Detta kommer att pågå under cirka 16 veckor efter behandlingen, och du måste behandla din hud med respekt under den tiden. Vi kommer att informera dig mer om detta inför behandlingen. Oroa dig inte – vi är välutbildade och förklarar gärna allt in i minsta detalj.

Du har ett stort ansvar för slutresultatet, eftersom att du måste ta hand om huden under läkandet. Du får inte sola, och måste bära solskyddsfaktor för att du inte ska få några bestående förändringar i ditt pigment. Men återigen – oroa dig inte. Vi kommer att informera dig, och om du följer våra råd så kommer du att få en strålande vacker hy efter behandlingen med MicroB-injektion.


På Estetikcentrum förverkligar vi skönhetsdrömmar – du är varmt välkommen!

ResursBank

Våra priser

PRP

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: MicroB-injektion

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.