Migränbehandling

Migränbehandling

En bra lösning mot migrän

Har du testat olika sätt att behandla din migrän men har får ingen resultat? Migränbehandling kana vara lösningen till dig och din självmående.

När det kommer till migrän så råder det stor skillnad från person till person gällande hur hanterbar sjukdomen är. Medan vissa kan klara av sina symptom med receptfri medicin och vila, finns det tyvärr andra som har svårt att klara av vardagen. Är du trött på att ständigt vara i smärta? Känns det som du provat all typ av medicin och husmorstips för att minska lidandet? Vi kan hjälpa dig att motverka migrän!

2011 började botoxbehandling erbjudas i Sverige för att motverka migrän som är kronisk. Teorin bakom metoden är att botox blockerar smärtsignalerna som sänds ut, vilket gör att migränen indirekt hindras från att utvecklas. Upplever du att din livskvalitet hämmas av din migrän? Då kan det vara värt att testa vår botoxbehandling.

Fakta:

  • Migrän är en av de vanligaste neurologiska sjukdomarna.
  • Oftast börjar du få symtom i tonåren.
  • En botoxbehandling med mål att motverka migrän bör återupprepas efter 3-6 månader.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer vid din sida före, under och efter din migränbehandling.
  • Endast välkända B-tox produkter.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Utöver kosmetisk botox för att få bort rynkor och fina linjer, så utför vi även botox som migränbehandling. Migrän är något som kan förstöra livskvalitén för många människor och speciellt för dem som har migränanfall väldigt ofta. Om du lider av kronisk migrän och medicin inte fungerar så kan botox vara svaret. 

Migränbehandling

Hur går behandlingen med Botox till?

Botox (botulinumtoxin) är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras under huden med små nålstick. Till skillnad från injektioner av Botox i ett kosmetiskt syfte där man injiceras i nasolabial linjerna, skrattrynkor, argrynkan, pannan etc. Så injiceras Botox för migrän på andra punkter, både i ansiktet men kan också injiceras i nacke, hårfäste, hals etc. 

Botox mot migrän är en väldigt säker behandling och visat sig vara väldigt effektivt! Det kan alltså inte förvärra din migrän men det kan vara så att det inte hjälper. Med andra ord så har vi inga garantier att botox botar just din migrän men det är definitivt och värt att testa. Innan migränbehandling har du en konsultation för att veta mer om behandlingen. Själva behandlingen tar cirka 30 minuter och efter behandlingen bör du avstå träning. Behandlingen behöver upprepas efter 3-6 månader för att bibehålla resultatet. Utöver migrän så är det även många som lider av spänningshuvudvärk, något som kan sänka din livskvalité enormt. Här har Botox också visat stor effekt och kan hjälpa dig mycket. Vi tar även emot remisser när det gäller Botox mot migrän. 


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Migränbehandling

Kan alla bli behandlade med Botox?

Nej, vi rekommenderar inte dig som är gravid eller ammar att bli behandlade med botox. Har du en sjukdom eller tar medicin bör du alltid rådfråga din läkare. Boka en kostnadsfri konsultation till oss innan din behandling för att på svar på dina frågor! 

​​​​​​

Estetikcentrum doctors

Priser Botox 

Här kan du läsa mer om våra priser för botox. 
​​​

Resurs Bank

Våra priser

Migränbehandling

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en migränbehandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förändra din livskvalitet. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Migrän-Botoxbehandling

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.