Svettbehandling i Malmö

Behandlingar för överdriven svettning

Få slut på obekväma situationer

Har du överdriven armsvett, fotsvett eller liknande? Vi har många års erfarenhet inom svettbehandling och har hjälpt många att få ett bättre livskvalite.

Att svettas är i sig inget ovanligt, alla gör det. Det är kroppens sätt att reglera temperatur och kyla ner oss! Men när man svettas så pass mycket att det blir till ett vardagligt problem, då kan en förändring vara önskad.

Överdriven svettning kan kännas pinsamt och besvärande i många situationer. Kanske känner du att det hejdar dig för att leva obehindrat och stoppar dig från sociala sammanhang? Med relativt enkla metoder kan en svettbehandling i Malmö ge dig en förändrad livskvalitet. Vi på Estetikcentrum i Malmö vill inte att din kropp ska vara ett hinder, och vi hjälper dig gärna på resan mot ett förändrat liv!

Fakta

  • Vi utför svettbehandling i Malmö med B-toxin.
  • Resultatet varar under omkring 6-12 månader.
  • Överdriven svettning kallas även för hyperhidros.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer är med dig hela vägen genom processen.
  • Endast välkända B-tox produkter.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Överdrivna svettningar, även kallat hyperhidros, har två primära orsaker. Den vanligaste orsaken är överaktiva svettkörtlar, och den mindre vanliga orsaken är en sjukdom eller hormonell förändring i kroppen. Oavsett orsak kan svett ge upphov till stort obehag. Du har all rätt att vara bekväm i din kropp och ska inte känna att den är ett hinder för att du ska leva ditt liv till fullo!

Behandlingar för överdriven svettning

Behandling mot svettningar på Estetikcentrum i Malmö

Cirka 2 till 3 procent av befolkningen lider av överdriven svettning, även kallat Hyperhidros. Besvären uppstår vanligen i yngre vuxenålder och i nästan samtliga fall är det medfött.

Överdriven svettning påverkar livskvaliteten och betecknas därför som ett handikapp. Lyckligtvis finns effektiv hjälp att få!

På Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet av behandling mot armsvett, handsvett, fotsvett, svettningar i pannan, ansiktet och på övriga platser.

Vistabel logo

 


Behandlingar för överdriven svettning

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Behandlingar för överdriven svettning

Svettbehandling med B-toxin

I de allra flesta fall kan kraftig svettning behandlas effektivt med B-toxin. Medlet blockerar nervsignalerna till svettkörtlarna. Vid en svettbehandling med B-toxin tas ett jod-stärkelseprov från din hud vilket enkelt fastställer de områden som ska injiceras.

Effekten av en B-toxin-behandling mot svett kvarstår i 6-12 månader. Maximal effekt nås cirka 2 veckor efter injektion. För bästa resultat bör behandlingen upprepas med jämna mellanrum. Intervallerna mellan behandlingarna anpassas alltid individuellt.

De allra flesta patienter kan behandlas med denna typ av injicering. Innan behandlingen går vi tillsammans igenom dina önskemål och förutsättningarna för svett-behandlingen med B-toxin.


Låt inte svetten begränsa din vardag

Att leva med stark svettutsöndring begränsar din vardag på många olika sätt. Många upplever obehag till exempel inför sin partner eller i andra sociala sammanhang. Därför ska du inte tveka att kontakta oss för konsultation om våra effektiva svettbehandlingar. Det går att bli av med problemen med skonsamma metoder.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660. 

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

 


Priser Svettbehandlingar

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Behandlingar för överdriven svettning

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en svettbehandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett stort beslut. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Konsultation för svettbehandling (Botox)

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.