HUR MAN VÄLJER EN BRÖSTIMPLANTAT STORLEK

Bröstförstoring, Estetikcentrum i Malmö

BREAST IMPLANTS

Har du länge gått i tankarna om att göra bröstförstoring? Då har du hittat helt rätt!
Vi på Estetikcentrum i Malmö välkomnar alla med öppna armar och vill hjälpa till att uppfylla våra patienters drömmar. Hos oss kan du boka ett tryggt och förutsättningslöst möte med en av våra kirurger. Att göra bröstförstoring hos oss är alltid tryggt, säkert och vi hjälper dig att få rätt bröstimplantat. På mötet kommer vi gå igenom hur vi går tillväga när vi utför en bröstförstoring. Vid ingreppet görs ett snitt och det formas en ficka inuti bröstet föra att göra plats till implantatet som gör att bröstet blir större. Sedan sluts snittet med stygn. Vi är specialister på det vi gör och vill att du ska känna att du är i trygga händer. Vi hjälper dig att välja rätt storlek för just dig och din kropp. Du kommer få träffa den kirurg som ska göra bröstoperationen. För oss är det viktigt att du får träffa den kirurg som ska genomföra ingreppet för att du ska känna dig trygg och veta att du själv känner att du har kontroll över situationen och på så sätt förstår kirurgen alla dina önskemål. Du får förklara hur dina önskemål ser ut och ni lägger upp en plan för hur ni ska gå tillväga och går igenom vilka olika storlekar som respekterar din kropp och dina önskemål såklart. Det är viktigt att du går på din egen känsla eftersom du ska bli nöjd av slutresultatet. Det är också viktigt att lyssna på kirurgen som ska göra ingreppet så det inte blir komplikationer efter operationen. Vi får ofta frågor om vilken storlek som ska göras. Det är vanligt att våra patienter jämför sig med varandra, vilket är helt meningslöst eftersom vi är alla så olika och resultatet blir också annorlunda på olika människor. Varje människa är unik och detta är något vi ska ta vara på. En människa som är väldigt nätt i kroppen har oftast inte samma implantat storlek som en människa som har lite större kroppsvolym. eftersom samma storlek hade sett mycket större ut på den personen som har nättare kropp. Beroende på hur mycket din kropp och hud tål kan du göra större

“Vi vill ge dig ett vackrare utseende, bättre implantat”

Det är viktigt att utgå efter dig och dina kroppsmått som individ och vad som kommer att just passa dig bäst.

“självförtroende och ett förändrat liv”
Man ska vara medveten om att större bröst kan ge mer komplikationer och skapa problem, ett av dem kan vara ryggont. Många av våra patienter vill ha proportionerliga bröst som passar bra till just deras kropp för att få ett naturligt intryck. Det är helt upp till dig vilken förändring du vill göra. Vissa av våra patienter vill göra stora förändring och vissaBREAST IMPLANTS vill göra mindre förändring. Utefter dina önskemål hittar vi den perfekta storleken. Kirurgen som ska göra bröstoperationen kommer att göra en konsultation med mätningar på din kropp, även bröstens bredd och höjd. Detta hjälper oss att välja rätt storlek till din kropp. Du får även välja om du skulle vilja ha en kvinnlig kirurg, då vissa av våra patienter känner sig mer bekväma med det. Vi kan lova dig att du är helt i trygga händer och du får god tid på dig att själv prova olika storlekar och olika implantat. Då kan du själv känna efter vilket du föredrar och som passar just dig. Du kan välja mellan silikonbröst som tillverkas av Mentor eller Motiva. Både Mentor och Motiva har runda eller droppformade implantat. Implantat är mjuka och elastiska och ska efterlikna känslan av vanliga bröst så mycket som möjligt. Kirurgen kommer också att rekommendera vilket bröstimplantat som passar efter dina kroppsmått och önskemål som ni går igenom på konsultationen. Att välja rätt storlek för dina bröst är inte ett lätt beslut. Det finns inget som är för stort eller för litet men det är alltid bra att hitta en balans och att få höra en erfaren kirurgs åsikt. Det kan vara bra att tänkta att det handlar om proportioner och inte i gram eller milliliter. Det är också viktigt att tänka på rätt projektion. Hur mycket du vill att brösten ska stå ut från kroppen. Vi på Estetikcentrum erbjuder 5 års garanti. Om du skulle få komplikationer eller likande så hjälper vi dig så mycket vi kan kostnadsfritt. Att göra bröstimplantat hos oss i Malmö är extremt säkert eftersom vi har experter som är otroligt erfarna plastikkirurger. Till oss kan du ringa dygnet runt och du får alltid svar.

Genom att göra en bröstförstoring hos oss känner många sig bättre på insidan och det underlättar det vardagliga livet. En positiv förändring för både kropp och själv helt enkelt.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search