ANSIKTSBEHANDLINGAR

.

HUDVÅRD

Vi erbjuder det senaste och mest effektiva ansiktsbehandlingarna för att du som kund ska få de resultat du eftersträvar. Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård, både när det gäller IPL och kemiska peelingar. Förutom effektiva behandlingar med synliga resultat lägger vi stor vikt svikt upplevelsen. Vi vill att du ska känna dig avslappnad och harmonisk när du lämnar efter din behandling. Våra professionella hudterapeuter finns här för dig.

Alla våra ansiktsbehandlingar utformas efter dina behov och vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål. Allt från en djuprengörande behandling för acne eller en lystergivande anti-aging behandling.

 

 

Hur går det till?

Alla våra behandlingar utformas efter dina behov och vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål. Allt från en djuprengörande behandling för acne eller en lystergivande antiaging behandling. Våra professionella hudterapeuter finns alltid här för dig.

 

Våra behandlingar

Våra ansiktsbehandlingar

ANSIKTE

Kostnadsfri hudkonsultation 15 min

En guide för dig att hitta rätt behandling och hemvård för just din hud.

Neostrata Express 30 min

Rengöring, hudanalys, AHA- peeling, mask och avslutande produkter.

En peeling med glykolsyra hjälper din hud att bli slätare, friskare och får en jämnare pigmentering.

Neostrata Classic 60 min

Rengöring, hudanalys, booster peeling, AHA-peeling, portömning, massage, mask, serum och avslutande produkter.

Huden blir maximalt återfuktad, ordentligt rengjord och får en fin lyster.

Hudföryngring De Luxe 80 min

AHA-peeling och IPL

Rengöring, AHA-peel, IPL behandling av hela ansiktet och halsen. Avslutas med uppstramande och fuktgivande serum

samt lugnande dagkräm.

En lyxig behandling som återställer hudens ungdomliga elasticitet genom att öka kollagen och elastin produktion. Huden stramas upp, får mer elasticitet, flexibilitet och lyster. Denna behandling reducerar dessutom ytliga kärl och pigmentfläckar, vilket resulterar i en jämnare hudton.

Neostrata Retinol Peel 45 min

Scrolla ner för mer info om behandlingen

Rengöring, hudanalys, Retinol Peel.

KROPP

Delkropps behandling 20 min

Punktbehandling med AHA-peeling på speciella problemområden på kroppen.

Till exempel röda ärr, pigmentförändringar eller knottror på huden.

Ryggbehandling 60 min

Rengöring, booster, AHA-peeling, pottömning, djupverkande mask och avslutande produkter.

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN

Till alla behandlingar kan du lägga till färgning av fransar och bryn, det går också bra att boka tid endast till detta om så önskas.

Besök under fliken ”Priser” – ”Pris estetiska behandlingar” för att se alla våra priser.

NeoStrata Prosystem Retinol peeling

Avancerad högeffektiv anti aging-behandling som endast fås hos din NeoStrata expert.

 För dig som vill få ut det mesta av din behandling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Aminofil® förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor och jämnar ut hudtonen. Passar utmärkt att alternera med NeoStratas AHA-peeling för maximalt resultat. NeoStrata Retinol peeling är ett nytt fantastiskt komplement till alla estetiska behandlingar på klinik. Behandlingen är mycket enkel och effektiv – appliceras på kliniken och tvättas av hemma.

 

Microneedling med NCTF

Microneedling är en alldeles utmärkt behandling för dig med förlorad lyster, akne-besvär eller rynkor och fina linjer.

Den passar även dig med:

Förstorade porer

Torr eller uttorkad hud

Slapp och åldrad hud

Pigmentförändringar

Akneärr, upphöjda ärr

Hudbristningar

Brännskador mm.

Vid behandling använder vi oss av en micropenna med toppmodern teknik.

EPN clinicpen skapar med hjälp av sina nålar hundratusentals små mikrokanaler i huden.

Man skapar helt enkelt en kontrollerad skada som kroppen genast börjar att reparera, vilket kickar igång kollagen och elastin produktionen.

Man kan använda serum och tillsammans med serum slussas NCTF+HA ner under huden, som gör att cellerna får extra hjälp att stärka upp huden och göra den såväl frisk som återfuktad. Filorgas NCTF+HA är en unik vitamincocktail som funnits sedan 1978.

Den är medicinskt CE godkänd och har långa kliniska studier bakom sig.

NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler. Det innehåller även en extra dos av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin, som bidrar till hudens fasthet och spänst.

 

REFINE RF+

Radiofrekvens är en smärtfri, icke-kirurgisk metod som är en väl beprövad teknologi och har använts länge inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen i huden får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. Blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas.

Refine RF+ behandlar

 • Huduppstramning
 • Ansiktslyft
 • Fina linjer och rynkor
 • Ökad elasticitet
 • Ökad lyster
 • Lymf- och blodcirkulation

Varför vi väljer Neostrata?

Här på Estetikcentrum använder vi oss av hudvårdsmärke Neostrata som är experternas favorit – en dermatologiskt utvecklad hudvårdsprodukt som hyllas världen över

NeoStrata är en vetenskapligt avancerad och kliniskt beprövad hudvårdsserie som rekommenderas av hudläkare världen över och som gör succé hos användarna. Produkterna hjälper till att återställa och förbättra hudens naturliga lyster och är effektiva vid olika typer av återkommande hudproblem och passar olika hudtyper.

NeoStratas hudvårdsserie är anpassad för personer med exempelvis:

 • förtidigt åldrad och solskadad hy
 • torr, glåmig och uttorkad hy
 • fina linjer och rynkor
 • pigmentfläckar
 • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

NeoStrata har erhållit ett av världens mest prestigefyllda pris för hudvårds forskare Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer inom dermatologi och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin forskning. De två professorerna har gjort fortlöpande framsteg och skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i flera stora fackgranskade medicinska och dermatologiska tidskrifter.

 

 

Priser Ansiktsbehandlingar

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.