Ansiktsbehandlingar

 .

HUDVÅRD

Vi erbjuder de senaste och effektivaste hudvårdsbehandlingarna för att du som kund ska få de resultat du eftersträvar. Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård, både när det gäller IPL och kemiska peelingar. Förutom effektiva behandlingar med synliga resultat lägger vi stor vikt svikt upplevelsen. Vi vill att du ska känna dig avslappnad och harmonisk när du lämnar efter din behandling. Våra professionella hudterapeuter finns här för dig.

 

Hur går det till?

Alla våra behandlingar utformas efter dina behov och vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål. Allt från en djuprengörande behandling för acne eller en lystergivande antiaging behandling. Våra professionella hudterapeuter finns alltid här för dig.

Våra behandlingar

ANSIKTE
Kostnadsfri hudkonsultation 15 min
En guide för dig att hitta rätt behandling och hemvård för just din hud.

Neostrata Express 30 min
Rengöring, hudanalys, AHA- peeling, mask och avslutande produkter.
En peeling med glykolsyra hjälper din hud att bli slätare, friskare och får en jämnare pigmentering.

Neostrata Classic 60 min
Rengöring, hudanalys, booster peeling, AHA-peeling, portömning, massage, mask, serum och avslutande produkter.
Huden blir maximalt återfuktad, ordentligt rengjord och får en fin lyster.

Hudföryngring De Luxe 80 min
AHA-peeling och IPL
Rengöring, AHA-peel, IPL behandling av hela ansiktet och halsen. Avslutas med uppstramande och fuktgivande serum
samt lugnande dagkräm.
En lyxig behandling som återställer hudens ungdomliga elasticitet genom att öka kollagen och elastin produktion. Huden stramas upp, får mer elasticitet, flexibilitet och lyster. Denna behandling reducerar dessutom ytliga kärl och pigmentfläckar, vilket resulterar i en jämnare hudton.

Neostrata Retinol Peel 45 min
Scrolla ner för mer info om behandlingen
Rengöring, hudanalys, Retinol Peel.

KROPP
Delkropps behandling 20 min
Punktbehandling med AHA-peeling på speciella problemområden på kroppen.
Till exempel röda ärr, pigmentförändringar eller knottror på huden.

Ryggbehandling 60 min
Rengöring, booster, AHA-peeling, pottömning, djupverkande mask och avslutande produkter.

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN
Till alla behandlingar kan du lägga till färgning av fransar och bryn, det går också bra att boka tid endast till detta om så önskas.

Besök under fliken ”Priser” – ”Pris estetiska behandlingar” för att se alla våra priser.

NeoStrata Prosystem Retinol peeling
Avancerad högeffektiv antiaging-behandling som endast fås hos din NeoStrata expert.

 För dig som vill få ut det mesta av din behandling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Aminofil® förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor och jämnar ut hudtonen. Passar utmärkt att alternera med NeoStratas AHA-peeling för maximalt resultat. NeoStrata Retinol peeling är ett nytt fantastiskt komplement till alla estetiska behandlingar på klinik. Behandlingen är mycket enkel och effektiv – appliceras på kliniken och tvättas av hemma.

Microneedling med NCTF

Microneedling är en alldeles utmärkt behandling för dig med förlorad lyster, aknebesvär eller rynkor och fina linjer.

Den passar även dig med:
Förstorade porer
Torr eller uttorkad hud
Slapp och åldrande hud
Pigmentförändringar
Akneärr, upphöjda ärr
Hudbristningar
Brännskador mm.

Vid behandling använder vi oss av en micropenna med toppmodern teknik.
EPN clinicpen skapar med hjälp av sina nålar hundratusentals små mikrokanaler i huden.
Man skapar helt enkelt en kontrollerad skada som kroppen genast börjar att reparera, vilket kickar igång kollagen och elastin produktionen.

Man kan använda serum och tillsammans med serum slussas NCTF+HA ner under huden, som gör att cellerna får extra hjälp att stärka upp huden och göra den såväl frisk som återfuktad.
Filorgas NCTF+HA är en unik vitamincocktail som funnits sedan 1978.
Den är medicinskt CE godkänd och har långa kliniska studier bakom sig.
NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler. Det innehåller även en extra dos av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin, som bidrar till hudens fasthet och spänst.

Behandlingen tar ca 60 min.
Det kan svida och bränna lite, men gör inte direkt ont och vi avslutar alltid med en lugnande mask!
För allra bästa och varaktiga resultat krävs 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum, ofta ser man resultat redan efter första behandlingen.

Att tänka på efter behandlingen:

Du bör inte tvätta ansiktet första kvällen efter behandlingen.
Undvik fysisk aktivitet, bastu eller bad närmaste 24 timmarna.
Rent örngott och en ren handduk-
Huden kommer att vara röd och lite irriterad de första två dagarna efter behandlingen.
Torrhet och lite klåda kan förekomma.

Använd alltid Solskydd SPF 50

REFINE RF+

Radiofrekvens är en smärtfri, icke-kirurgisk metod som är en väl beprövad teknologi och har används länge inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen i huden får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. Blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas.

Refine RF+ behandlar

  • Huduppstramning
  • Ansiktslyft
  • Fina linjer och rynkor
  • Ökad elasticitet
  • Ökad lyster
  • Lymf- och blodcirkulation

Varför vi väljer Neostrata?

Här på Estetikcentrum använder vi oss av hudvårdsmärke Neostrata som är experternas favorit – en dermatologiskt utvecklad hudvårdsprodukt som hyllas världen över

NeoStrata är en vetenskapligt avancerad och kliniskt beprövad hudvårdsserie som rekommenderas av hudläkare världen över och som gör succé hos användarna. Produkterna hjälper till att återställa och förbättra hudens naturliga lyster och är effektiva vid olika typer av återkommande hudproblem och passar olika hudtyper.

NeoStratas hudvårdsserie är anpassad för personer med exempelvis:

• förtidigt åldrad och solskadad hy

• torr, glåmig och uttorkad hy

• fina linjer och rynkor

• pigmentfläckar

• Akne/fet hy som är benägen att få finnar

NeoStrata har erhållit ett av världens mest prestigefyllda pris för hudvårdsforskare Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer inom dermatologi och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin forskning. De två professorerna har gjort fortlöpande framsteg och skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i flera stora fackgranskade medicinska och dermatologiska tidskrifter.

Få en fräsch och strålande hud med hjälp av NeoStratas vetenskapligt framtagna formula. Produkterna innehåller:

Glykolsyra – AHA (AlphaHydroxyAcid). Glykolsyran är en naturlig beståndsdel i sockerröret. Syran exfolierar huden och förbättrar cellförnyelsen, jämnar ut pigmenteringar och minskar porstorleken. Den hjälper även till att släta ut fina linjer och rynkor. I dermis ökar alfahydroxisyran syntesen av glykosaminoglykaner (GAGs) och kollagenfibrer så att huden ser fastare ut. Glykolsyran i NeoStratas produkter är optimalt effektiv, med ett idealiskt pH-värde i en perfekt koncentration. Amfoteriska sammansättningar har dessutom skapats och tillsatts för att minimera rodnader och irritationer (patenterat av NeoStrata).

Citronsyra – AHA Citronsyran finns naturligt i citrusfrukter och är en effektiv alfahydroxisyra som har skyddande antioxiderande antiaging-effekter. Syran hjälper till att reparera tecken på solskador och elastos som uppkommit på grund av solstrålning. Genom att förbättra kvaliteten på de elastiska fibrerna ökar innehållet av GAGs i huden. Eftersom den både har skyddande och reparerande effekt, används den ofta som en förstärkande ingrediens när man vill rikta in sig på och motverka speciella hudproblem.

Mandelsyra – AHA Den fettlösliga alfahydroxisyra utvinns från mandlar och den absorberas lätt av fet hud, vilket

gör den extra effektiv i produkter för akne och fetare hudtyper. Mandelsyran har även naturliga antibakteriella fördelar och vid regelbunden användning bidrar den därför till att göra huden mindre fet utan att torka ut den.

Glukonolakton – PHA (PolyHydroxyAcid, den nya generationen AHA) För patienter med kliniskt bevisad känslig hud, så som rosaecea eller vid tidigare kosmetiska ingrepp, verkar Glukonolakton dämpande mot rodnad och irritation i huden. Det är en verksam antiaging-ingrediens som har en antioxiderande effekt och som hämmar nedbrytande processer i huden, som exempelvis glykering. Hudens sunda vävnad och ungdomliga elasticitet bevaras därför. Glukonolakton stärker även hudens barriärfunktion och minskar med tiden hudens känslighet mot irriterande ämnen och rodnader. Glukonolakton förhindrar dessutom att huden upplevs som känslig i solen.

Laktobionisk syra – PHA Den patenterade ”bioniska” PHA utvinns från mjölksocker som är skonsam mot huden. Syran hjälper till att förhindra och reparera skador som orsakats av exempelvis solljus såsom fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering, förstorade porer och ojämn hud. Laktobionisk syra är en effektiv antioxidant som även används för att förhindra oxidativa skador på transplanterade organ. Den bidrar också till att göra huden fast genom att hämma enzymet MMP som bryter ner kollagen, och som orsakar rynkor och slapp hud. Den är också en naturlig återfuktare som binder vatten och skapar en fuktgivande barriär.

NeoGlukosamin NeoGlukosamin är en relativt ny, och av NeoStrata, patenterad teknik som bygger på ett i huden naturligt förekommande aminosocker. NeoGlukosamin exfolierar huden skonsamt och gynnar nybildningen av celler, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande och minimerar hyperpigmenterade fläckar samt akne. NeoGlukosamin är en byggsten till hyaluronsyra som fyller ut huden naturligt och hjälper huden att bli fyllig och utslätad inifrån. Fina linjer och rynkor blir därför mindre framträdande vilket ger huden ett fräschare och ungdomligare utseende.

Aminofil. NeoStratas senaste genombrott inom antiaging-teknologin kallas Aminofil som är ett patenterat aminosyrederivat som har visat sig öka fylligheten och fastheten hos hudens stödjande matrix. Aminofil ger huden en förnyad volym samt förbättrad fasthet och minimerar därmed rynkor och linjer.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search