Blanching

 

En ytlig injektionsteknik som råder bot på fina linjer –  en fillerteknik för ansikte, hals och dekolletage. Perfekt för dig som tröttnat på fina rynkor som uppstått av rökning! Med hjälp av den populära tekniken Blanching får du ett naturligt och fräscht utseende med frisk hy. Fina linjer är ett minne blott! 


Varför Blanching?

Det är en populär fillerbehandling som anpassats för att behandla de allra finaste rynkorna. Linjer av rökning och rynkor på överläppen är optimala att behandla med denna ytliga injektionsteknik. Fillern slätar ut och fyller i, vilket får din hud att se len och strålande ut. Dessutom återskapar Blanching hudens naturliga volym och ger en återfuktande effekt – du kan räkna med lyster och ungdomlig fräschhet!

Blanching är en modern och mycket populär filler-metod i Europa som med avancerad teknik suddar ut ytliga linjer och rynkor. Men vid djupare injektion är fillern även effektiv på de djupare rynkorna genom att stötta upp huden där det behövs.

 

Vad är det för filler som används i Blanching-metoden?

Fillern som används vid Blanching är en Hyaluronsyra – ett kroppseget ämne som binder vätska. Fillern är geléliknande i konsistensen och fungerar som ett smörjmedel och en volymgivande fyllning. Det är bristen på Hyaluronsyra i huden som gör att den tappar lyster och volym – genom att varsamt injicera det så återskapas hudens ungdomliga egenskaper på ett naturligt sätt. Fördelen gentemot andra fillers är att Hyaluronsyran har en utflytande egenskap – det vill säga att den sprider sig jämnt och fint helt fritt under hudens lager. Det motverkar risken för klumpar och komplicerad behandling!

Tack vare sin anpassningsbara konsistens så är fillern effektiv även på statiska rynkor – som skrattrynkor eller bekymmersrynkor. Dessa områden kan vara besvärliga att behandla med botox eftersom att det begränsar rörligheten i huden – det händer inte med Hyaluronsyra!

Hyaluronsyran bidrar dessutom till kroppens eget skapande av kollagen, så med tiden kommer Blanching att ge din hud en boost på djupet.

 

Hur länge håller resultatet?

Fillers bryts alltid ner av kroppen efter hand – speciellt Hyaluronsyra då det är ett kroppseget ämne. Därför kommer du att behöva upprepa behandlingen med jämna mellanrum för ett hållbart resultat. Det är väldigt individuellt hur snabbt kroppen bryter ner ämnet, det beror helt och hållet på dina personliga förutsättningar.

Men efter första behandlingen kommer resultatet att hålla i ungefär sex månader, och efter andra håller det snarare i nio månader. Det beror på att den egna kollagen-produktionen ökar för varje behandling, och din hud kommer att må bättre och bättre i sig själv. Det är alltså värt att göra de där extra besöken för ett långvarigt och rynkfritt resultat!

 

Blanching på Estetikcentrum i Malmö

Letar du efter en klinik som utför Blanching i Malmö? Då är du välkommen till oss på Estetikcentrum! Hos oss arbetar enbart noggrann och välutbildad personal – vi sätter alltid din säkerhet i första hand. Vi är lyhörda för dina önskemål och har lång erfarenhet av moderna fillerbehandlingar i Malmö. Besök oss för en konsultation eller boka en tid för behandling direkt – vi förverkligar dina skönhetsdrömmar!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.