Dermaroller

 

En dermaroller är en liten apparat som består av massa små nålar. Dermarollern rullas sedan över huden och gör så att huden penetreras med dessa små nålarna. Det nålarna gör är att skapa små kanaler in i huden som kallas för en kontrollerad micro-skada. Detta i sin tur leder till att kroppen producerar nytt kollagen och elastin för att reparera huden. När du gör en dermaroller behandlingen så bildas också nya kapillärer som leder till förminskning av ärr och läkande hud vilket sen bidrar till förbättrad textur i huden, fukt, lyster och spänstighet.

Dermaroller hjälper till mot:

  • Ärr 
  • Pigmentfläckar 
  • Rynkor
  • Fina linjer
  • Slapp hud 
  • Torr hudInnan behandlingen lägger vi en bedövningskräm på området som ska behandlas för att ta bort eventuell smärta som kan uppkomma vid dermaroller. Vi rekommenderar inte dig att träna under samma dag som du utför din behandling. Efter behandlingen är det viktigt att du inte visas i solen och använder högt solskydd. 

Vilket resultatet får man av en dermaroller?

Resultatet av dermaroller är beroende på vad du haft för problem sedan tidigare. Har du haft tydliga ärr kommer dessa ha blekts med hjälp av dermarollern och har du haft pigmentfläckar kommer dessa successivt gå bort. Behandlingen behöver upprepas för att få bästa möjliga resultat men redan efter första behandlingen kommer du se en markant förbättring i huden. Vi rekommenderar alltid att investera i bra produkter för hemmabruk och detta får du givetvis hjälp med av vår duktiga hudterapeut.

Är alla lämpade för att göra dermaroller behandling?

Nej, vi rekommenderar inte att gravida, ammandes eller de med blödarsjuka/diabetes bör utföra behandlingen. Är du osäker på om du kan utföra behandlingen så ber vi dig att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation innan för att rådfråga läkaren.

Priser Dermaroller

Här kan du se våra priser för Dermaroller.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.