Fransar-Yumilashes

 

Du har säkert hört talas om fransförlängning och Lash Lift – det är skönhetstrender som blivit allt mer populär i Sverige under de senaste åren. Yumilashes är den nya generationens fransbehandling och ger fantastiska resultat på ett skonsamt sätt. 

Vad är Yumilashes? 

Yumilashes är en revolutionerande fransbehandling som varit populär internationellt under ungefär ett decennium, men det är först nu som behandlingen blivit populär på svenska salonger. Det är en avancerad metod som enbart professionella och betrodda utövare får sälja – vilket gör den exklusiv och säker.

Yumilashes är en allergivänlig fransbehandling som ger dig fylligare, längre och vackert böjda fransar – samtidigt som den vårdar fransarna inifrån. Inga starka kemikalier används under behandlingen utan dina fransar boostas istället av naturligt keratin och vitaminer. Dessutom ger det en anti-inflammatorisk effekt och främjar förnyelsen av dina celler.

De ämnen som används i Yumilashes är flitigt återkommande i kända och skonsamma skönhetsprodukter – exempelvis så innehåller behandlingen bland annat aloe vera, keratin, kollagen, glycerin, panthenol, argan oil och hyaluronsyra. 

I slutet av behandlingen färgas dina fransar med färg för att ge ett så pass slående resultat att du inte kommer att behöva använda mascara på flera veckor. Du kommer att vakna upp på morgonen och känna dig fixad och klar!

Hur skiljer det sig från ett vanligt lash lift? 

Den största skillnaden mellan Yumilashes och ett vanligt Lash Lift är de skonsamma ämnena som används under en Yumilash-behandling. Det finns fler fall av kvinnor som fått allergiska reaktioner av de starka kemikalierna som ibland används vid Lash Lift och fransförlängning – det får du inte av Yumilashes.

Behandlingen skapades nämligen från början för att passa personer är allergiska mot mascara och franslim eller som har känsliga ögon och hy. 

Den andra stora skillnaden är att Yumilashes även är till för att vårda och boosta dina fransar. Det är en långsiktig behandling som stärker dina fransar över tid, samtidigt som du får ett resultat direkt. Om du testat andra fransmetoder så har du säkert upplevt att det sliter på dina egna fransar – i det här fallet är det tvärt om. Efter ungefär två eller tre Yumilash-behandlingar kommer du att märka resultat på dina egna fransar kvalitet. 

Metoden ger vackert böjda fransar från rötterna, och tack vare den väl utvecklade metoden så minskar risken för överböjda fransar.

Hur länge håller resultatet? 

Resultatet varar vanligen i ungefär 8-12 veckor, men det kan variera beroende på dina personliga förutsättningar. Varaktigheten hänger på dina fransars livscykler, det vill säga hur ofta dem byts ut. Efter upprepade behandlingar med Yumilashes förlängs livslängden allt mer eftersom att dina fransar blir stärkta och återfuktade.

Att tänka på innan och efter behandlingen:

Innan är det inte så mycket att tänka på – men kom gärna osminkad till din behandling och använd inte linser under tiden. 

Efter behandlingen bör du försöka låta fransarna vara och undvika att dem utsätts för fukt – du måste därför undvika tvättning av dem, träning, solarium, bastu och så vidare. Det bästa är om du kan undvika allt det under 48 timmar, mest för att keratinet ska få chansen att fästa. Försök även att sova på rygg den första tiden för att skona fransarna och deras form. 

Varmt välkommen till Estetikcentrum för att utföra en behandling med Yumilashes, vi ser fram emot att hjälpa dig! 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.