Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Permanent hårborttagning

Har du besvärande hårväxt som du skulle vilja ta bort effektivt och långvarigt? Vi erbjuder hårborttagning med laser i Malmö som ger ett lent och vackert resultat.

Vi använder oss av Diodlaser – vilken är en av de mest erkända och kvalitativa laserbehandlingarna för permanent hårborttagning i hela världen. Med hjälp av högkoncentrerad energi ger den ett mycket mer effektivt resultat än en IPL-behandling.

Vår moderna laser maskin för hårtborttagning heter Spirit-918 och tillverkas av det kända företaget Active.

 

Om laserbehandlingen


Laserbehandling för permanent hårborttagning innebär att maskinen skickar ljusvågor in i hårstråets pigment – där omvandlas dem till värme som stänger hårsäcken och bränner bort håret. Det stoppar produktionen av nytt hår – och du får len och härlig hud. Tack vare totalt möjlighet till anpassning efter dig är det en säker och smärtfri behandling som inte utsätter dig för mer värme än nödvändigt.

Även bra lasermaskiner för hårborttagning kräver att du upprepar behandlingen några gånger – cirka 4-7 gånger på respektive behandlingsområde. Det beror på att lasern bara är kapabel att ta bort håret som är i den aktiva fasen, hår som inte kommit upp än kan dessvärre inte nås. Men när du upprepat behandlingen under hårets alla cykler kommer du att kunna njuta av en permanent hårborttagning.

Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss hudrodnad och möjligen lite svullnad – men det avtar inom några timmar. Det tyder egentligen bara på att behandlingen varit effektiv och nått ner i hårsäckarna.

Under 2 – 4 veckor efter vår laserbehandling i Malmö är det viktigt att du skyddar din hud mot yttre påfrestningar som sol, vaxning och plockning av hår. Var även försiktig med parfymerade hudkrämer under den första tiden för att undvika irritation i hårsäckarna.

 

Fördelar

Anpassat efter dig

Behandling med vår lasermaskin i Malmö är säker och effektiv. Vi arbetar med en högteknologisk laser som har kliniskt framtagna inställningar anpassade efter just dig. Allt från din hudtyp, hudfärg och typ av hår tas det hänsyn till under behandlingen.

 

Snabb behandling

Varje ljusblixt täcker en stor vidd av behandlingsområdet – vilket utmärker bra lasermaskiner för hårborttagning. Behandlingen går fort och du får permanent hårborttagning till ett bra pris på kort tid!

 

Minimalt antal behandlingar

Alla människor har olika tjocka hårstrån och hudlager, vilket kan innebära att man behöver anpassade ljusvågor för att effektivt få bort all hårväxt. Vår lasermaskin har flera olika inställningar och energinivåer att välja på, vilket möjliggör att de flesta hår tas bort på få behandlingar.

Tack vare de olika energinivåerna så är vår lasermaskin även effektiv på ljusa hår och röda hår. Men inte vita hår. Med äldre maskiner eller IPL-behandling kan ljusa, grå och röda hår vara svårt att bli av med på grund av att ljuset inte får fäste i de ljusa pigmenten, men med vår högst moderna maskin är behandlingen mycket effektiv.

 

Fantastiska resultat

Vår hårborttagning med laser i Malmö ger dig fantastiska resultat på kortast möjliga tid. Du kommer att uppskatta känslan av att kunna kasta rakhyvlarna och dra handen över len och mjuk hud. Du förtjänar att förverkliga din dröm – med vår moderna och trygga laserbehandling i Malmö har du den inom räckhåll. Till ett bra pris för hårborttagning – i kombination med hög service och goda råd!

Välkommen för en effektiv laserbehandling på Estetikcentrum i Malmö!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.