Profhilo – Hudföryngrande fillers

 

Profhilo – Hudföryngrande fillers

Fylligare, slätare och fastare hud – visst låter det som en dröm? Profhilo är en filler som baseras på hyaluronsyra. Istället för att bygga upp och modellera som andra filler gör så stärker profhilo dina vävnader och resulterar i vacker föryngrad hud. 

Hur går en behandling till? 

Fillern med högkoncentrerad hyaluronsyra injiceras varsamt precis under din hudyta. Där fördelar den sig sedan genom att flyta ut och kontinuerligt dra åt sig fukt – vilket ger dig en fylliga och slät hy med glänsande lyster. Under behandlingen injiceras Profhilo på fem noggrant valda ställen på varje ansiktshalva. Behandlingen är snabb och utförs på under en halvtimme. Behandlingen ger en plumping-effekt på hela ditt ansikte och resultatet är fantastiskt. Fillern flyter ut felfritt under din hy och ger en jämn förändring – vilket gör Profhilo till en användbar behandling som även fungerar på områden som kan vara svåra att behandla med andra traditionella fillers – såsom panna och hals.

För ett fulländat resultat kommer du att behöva besöka oss två gånger med en månads mellanrum. Efter det håller resultatet i ungefär sex månader, men det kan variera beroende på hur just din hy hanterar fillers. Oavsett vad så är det ett resultat som du kommer att njuta av då Profhilo bygger upp och förbättrar din hy på lång sikt.

Vem passar Profhilo?

Profhilo passar den moderna synen på skönhetsbehandlingar då det ger ett mer naturligt och slätt resultat än de uppbyggande fillers som finns på marknaden. Så om du vill uppnå en hy som ser naturligt föryngrad ut – utan att förändra dina ansiktsdrag – då är Profhilo helt rätt för dig. Resultatet uppnås snabbt och det märks sällan att du gjort en skönhetsbehandling, du kommer mest bara att se piggare och fräschare ut. Behandlingen är särskilt populär i Skandinavien – just eftersom att det här ofta efterfrågas snabba resultat som är diskreta – det ska inte vara uppenbart att något förändrats på ett “onaturligt” sätt.

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper till att behålla fukt i kroppen och bidra till produktionen av kollagen. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och sin spänst. Men hjälp av Profhilo återskapas nivåerna av fukt samt att fina linjer och rynkor framstår som mindre framträdande.

Är Profhilo säkert?

Produkten är vältestad och säker vilket är en stor trygghet både för dig och oss som klinik. På Estetikcentrum är vi noggranna med att alltid välja den senaste och allra bästa tekniken. Vi förverkligar drömmar – på ett tryggt och modernt sätt. 
På Estetikcentrum utför vi inte Profhilo-behandling om du är gravid, har en hudsjukdom eller cancer. Det är enbart för din säkerhets skull, och vi kontrollerar alltid noggrant att din hälsa kommer i första hand. 

Boka behandling

Vi vill gärna hjälpa dig att förverkliga din dröm om en yngre och glänsande hy. Estetikcentrum är en modern klinik i Malmö med fokus på din upplevelse och det vackra resultatet. Vi hjälper dagligen kvinnor och män att uppnå fantastiska resultat. Kontakta oss över telefon, via mail eller besök oss i receptionen i Malmö för att boka in en egen Profhilo-behandling. 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.