Hudläkarkonsultation

Träffa vår Hudläkare i Malmö

Hos oss på Estetikcentrum i Malmö har du möjlighet att få en egen konsultation med en legitimerad hudläkare. På så sätt kan du alltid vara försäkrad om att få den mest effektiva behandlingen inom ramen för vår medicinska och estetiska hudvård. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra patienter denna dermatologiska kvalitetssäkring. Du är välkommen till vår hudläkare utan remiss och vi kan bland annat hjälpa dig med:

• IPL-behandling – IPL är en effektiv och skonsam behandling mot bland annat ytliga blodkärl, pigmentfläckar och ojämn ansiktspigmentering. IPL verkar även på djupet i huden och ökar dess elasticitet och spänst, varför det även används för hudföryngring.

• Hudförändringar – Vi analyserar pigmentfläckar, prickar eller födelsemärken som har ändrat form och färg. På så sätt kan vi tidigt behandla misstänkta hudtumörer och reducera antalet kirurgiska ingrepp, vilka i värsta fall kan ge bestående ärr.

• Fraktionerad laser – En rad hudproblem kan behandlas framgångsrikt med fraktionerad laser, bland annat hudbristningar, rynkor, ärr och melasma (hormonell obalans).

• Aknebehandling – Vår behandling tar bort pormasker och rengör din hud på ett skonsamt sätt.

Hos kan du enkelt komma i kontakt med en specialist på hudsjukdomar utan remiss. Boka en tid för din hudläkarkonsultation med vår erfarne hudläkare som bedömer vilken behandling som är lämpligast för just dig.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search