BEHANDLING MED INJEKTIONER

Injektionsbehandlingar i Malmö

Injektioner används för att förbättra konturen kring främst ansikte och hals. Vanligtvis använder man sig av kroppseget fett eller hyaluronsyra vid injektioner. På Estetikcentrum utförs all injektionsbehandling med B-toxin eller Fillers samt fettfrysning med Coolsculpting endast av våra estetiska kirurger.

B-Tox (Vistabel)

Fillers (Juvéderm/Restylane)

Snabbt, effektivt och smärtfritt med injektioner

De injektionsbehandlingar vi ger är inte av permanent natur, utan bryts ned naturligt av din kropp. Behandlingar med injektioner kan ges utan att du behöver göra avkall på din vanliga vardag och du behöver heller inte förbereda dig på något speciellt sätt. Injektioner kan vara ett alternativ för dig som inte vill operera dig kirurgiskt eller vill skjuta operationen längre fram i tiden. Mycket av implantatkirurgin av ansikte går idag att ersätta med injektioner. För optimal effekt krävs vanligen att du genomgår ett par behandlingar med injektioner per år. Vi utför våra behandlingar på vår klinik i centrala Malmö och behandlingarna tar självfallet mycket kortare tid än kirurgiska ingrepp.

Hyaluronsyrebaserade injektioner

Hyaluronsyra är en bindväv som vanligen finns i kroppens vävnader och det är just hyaluronsyra det vi injicerar i huden. Dessa medel är perfekta för att fylla huden och ta bort “oroande linjer” runt näsan och munnen. För de sorgliga linjerna runt munnen är behandling med hyaluronsyra ett säkert kort. Det används också med fantastiska resultat för läppförstoring. Resultaten är inte permanenta, men varar i ungefär sex månader. Injektioner med hyaluronsyra kan också hjälpa dig att forma dina kindben, hakan, näsan och käken.

Injektioner med toxin

Toxin har använts sedan 1989 med stor framgång för att behandla bland annat ansiktsrynkor. Toxin justerar balansen mellan olika ansiktsmuskler och kan därigenom minska rynkade linjer, irriterande rynkor i pannan och kråkfötter. Det kan också användas för att lyfta/förstora hörnet mellan munnen och läpparna. Det har också många andra användningsområden som att minska överdriven svettning, avlasta tuggmuskulaturen för att undvika tandgnissling och lindring av huvudvärk och migrän.Varaktigheten för injektionsbehandlingar med botulinumtoxin varierar beroende på typ av behandling, men du kan i allmänhet förvänta dig resultat som varar 3-5 månader.

Injektioner med eget fett

Tekniken att injicera fett från din egen kropp har utvecklats och förbättrats avsevärt de senaste åren. I vissa fall kan en fettransplantation ersätta en större operation. Fettet innehåller regenererande celler och stamceller, vilket har en föryngrande effekt på huden. Injektioner med kroppens eget fett används ofta för ansiktslyftningar och lyft av hudens mellanskikt samt att återställa den förlorade volymen i ansiktet. Injektion med eget kroppsfett kan användas för:

– Läppförstoring

– Behandling av mörka ringar under ögonen

– Förhöjning / utvidgning av kinder och kindben

Transplantation av kroppens eget fett är en överkomlig och bekväm metod för att fördröja ansiktets åldrande och är ett bra alternativ för dem som kommer att fylla upp defekter och undvika att gå igenom stora operationer. Är du nyfiken på att få veta om injektion kan vara ett alternativ för dig istället för operation? Eller vill du bara veta mer om våra injektioner? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för dig!

Se vår kontaktsida här eller ring oss och boka tid på 040-65 66 660.

Hjärtligt välkommen att besöka oss på Estetikcentrum!

Priser Injektioner

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.