Behandling med Injektioner

Injektionsbehandlingar i Malmö

Injektioner används för att förbättra konturen kring främst ansikte och hals. Vanligtvis använder man sig av kroppseget fett eller hyaluronsyra vid injektioner. Vi på Estetikcentrum använder oss av endast utvalda och erkända varumärken när det gäller fillers.

På Estetikcentrum utförs all injektionsbehandling med B-toxin eller Fillers samt fettfrysning med Coolsculpting endast av våra estetiska kirurger.

Snabbt, effektivt och smärtfritt med injektioner

De injektionsbehandlingar vi ger är inte av permanent natur, utan bryts ned naturligt av din kropp. Behandlingar med injektioner kan ges utan att du behöver göra avkall på din vanliga vardag och du behöver heller inte förbereda dig på något speciellt sätt. Injektioner kan vara ett alternativ för dig som inte vill operera dig kirurgiskt eller vill skjuta operationen längre fram i tiden. Mycket av implantatkirurgin av ansikte går idag att ersätta med injektioner. För optimal effekt krävs vanligen att du genomgår ett par behandlingar med injektioner per år. Vi utför våra behandlingar på vår klinik i centrala Malmö och behandlingarna tar självfallet mycket kortare tid än kirurgiska ingrepp.

Estetikcentrum om Injektioner

Injektioner baserade på Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är en bindesubstans som återfinns normalt i kroppens vävnad. Fillers är baserade på hyaluronsyra. Dessa medel fungerar utmärkt för att fylla ut och ta bort ”bekymmersrynkor” kring näsan och munnen. För ledsna mungipor är behandling med hyaluronsyra ett säkert kort. Det används även med utomordentliga resultat vid läppförstoring. Det är tryggt och säkert att använda denna Fillers vid läppförstoring. Resultatet är inte bestående, men sitter i cirka ett halvår. Injektioner med hyaluronsyra kan även hjälpa dig få form på kindben, haka, näsa och käke.

Injektioner med B-toxin

B-toxin har används sedan 1989 med stor framgång för att bland annat behandla rynkor i ansiktet. B-toxin justerar balansen mellan ansiktets olika muskler och kan på så sätt minska bekymmersrynkor, enerverande rynkor i pannan, kråksparkar. Det kan även användas till att lyfta/förstora läpparna och mungipan. Det har också en rad andra användningsområden som minskande av besvärande svettningar, dämpning av tandgnissling vid tuggmuskeln och lindrande av huvudvärk och migrän. Hållbarheten för injektionsbehandlingar med B-toxin varierar lite beroende på typ av behandling, men du kan i allmänhet räkna med 3-5 månaders hållbart resultat.

Injektioner med kroppseget fett

Tekniken med injicering av fett från egna kroppen har gått starkt framåt under de senaste åren och blivit allt bättre. I vissa fall kan en fettransplantation ersätta ett större kirurgiskt ingrepp. Fett innehåller regenerativa celler och stamceller, vilket har en mycket god inverkan på huden. Injektion med kroppseget fett används ofta vid ansiktslyft (facelift) och lyfter mellanskiftet samt återger ansiktet dess förlorade volym. Injektion med eget fett från kroppen kan även användas till: – Förstoring av läpparna – Behandling av mörka ringar under ögonen – Förstärkning/förstoring av kind- och okben Transplantation av kroppseget fett är en prisvärd och smidigt metod för att bromsa upp ansiktets åldrande och ett bra alternativ för dig som vill fylla i defekter och slippa genomgå ett större kirurgiskt ingrepp. Många av våra patienter är förvånade över vilka fantastiska förändringar som kan göras med enbart injektioner. Är du nyfiken på om en injektion kan vara ett alternativ till dig i stället för ett kirurgiskt ingrepp? Eller vill du bara veta om mer våra behandlingsalternativ med injektioner? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns till för din skull.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search