Fillers (Juvéderm/Restylane)

Fillers i Malmö

Injektioner används för att förbättra konturen kring främst ansikte och hals. Vanligtvis använder man sig av kroppseget fett eller hyaluronsyra vid injektioner. Vi på Estetikcentrum använder oss av endast utvalda och erkända varumärken när det gäller fillers.

På Estetikcentrum utförs all injektionsbehandling med Fillers endast av våra estetiska kirurger.

Tyvärr förlorar huden sin ungdomlighet och spänst med åren, men det finns effektiv hjälp att få. Med Fillers injektioner i ansiktet slipper du rynkor runt ögon och mun. Fina linjer och mycket annat som är förknippat med ett åldrande ansikte. Din naturliga skönhet kommer åter och framhävs diskret, men tydligt. Produkten är naturlig och innehåller inga som helst gifter. Effekten och säkerheten är bevisad i flera kliniska studier och Fillers påverkar aldrig ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Fillers är en naturlig skönhetsprodukt som förskönar ansiktets konturer, ger fylligare läppar, slätar ut rynkor och föryngrar huden. Det verksamma ämnet i Fillers är Hyaluronsyra, ett ämne som också återfinns naturligt i kroppen.

Fillers produkterna har utvecklats med avancerad teknologi, för att ge ett mycket naturligt och hållbart resultat. Vanliga behandlingsområden är ansikte, hals och läppar. Självfallet är produkten helt säker att och den används av läkare och sjuksköterskor över hela världen.

Vid behandling med Fillers injicerar vi gelen i små doser under huden på patienten. Volym och struktur återskapas. Behandlingen är alltså icke-kirurgisk, vilket gör att återhämtningstiden är minimal. Resultaten efter behandlingen kommer direkt och behandlingen kan anpassas för att passa dina individuella behov så bra som möjligt. denna unika kristallklara gel används dagligen över hela världen. Resultaten av en behandling är långvariga och håller i flera månader, men aldrig permanenta. Olika produkter håller olika länge.

 .

Olika behandlingsmöjligheter med Fillers

Rynkor

Alla behandlingar är unika och skräddarsys efter ditt utseende, dina former och egna önskemål. Fillers slätar snabbt ut dina rynkor och linjer och ger dig ett piggare och ungdomligare utseende. Produkten återställer hudens struktur och ger extra volym. Resultaten kommer direkt. Det är till exempel möjligt att behandla:

  • Kråksparkar
  • Linjer mellan munnen och näsan
  • Rök- och skrattrynkor
  • Bekymmersrynkor

Läppbehandlingar

Behandling skräddarsys alltid efter din person, utseende och egna önskemål. Det finns många olika typer av läppbehandlingar, men de vanligaste är:

  • Förbättring av läppkonturen
  • ”Gladare” mungipor genom borttagning av linjer/rynkor
  • Korrigering av osymmetriska läppar
  • Fukttillförsel till läpparna
  • Volymåterskapande av läpparna
  • Förstoring av läpparna

Trötta ögon

Problem med hängande påsar och trötta ögon är mycket vanliga hos patienter som kommit upp lite i åren. Orsaken är att volymen under ögonen har minskat kraftigt. Trötta ögon kräver vanligen flera behandlingar, då man behöver injicera lite i taget. När vävnaden är på plats så håller resultatet nästan ett helt år. Rekommenderas varmt för den som har mörka ringar/påsar under ögonen.

 .

 

Så arbetar vi med Fillers

Innan behandlingen träffar du vår estetisk specialiserade kirurg eller certifierade sjuksköterska och tillsammans går ni igenom dina förväntningar och förutsättningar noggrant. Det är viktigt att rätt behandlingsmetod väljs så att du får ett optimalt resultat. Det är det viktigaste för oss.

Under behandlingen injicerar våra duktiga personal Fillern enkelt och smidigt under din hud. Det gör inte ont och produkten innehåller en lite mängd bedövning (Lidokain) som gör behandlingen mer behaglig.

Få dina Fillers och B-tox hos Fariba, vår mycket erfarna sjuksköterska!

Efter behandling med Fillers

Våra specialiserade kirurger och sjuksköterskor ger dig råd om efterbehandling för att du i möjligaste mån ska slippa obehag. Filler är mycket skonsamt, men vissa personer kan ändå känna en viss ömhet och svullnad dagarna efter behandlingen. Du bör undvika starkt solljus och hård träning under de första veckorna efter behandling.

 

Olika produkter används för olika ändamål

Lyft

Vi använder Juvedérm VOLUMA för att återställa förlorad volym i ansiktet. Ansiktet får tillbaka sin ungdomliga form och behandlade områden lyfts och förbättras. Resultatet blir mer skarpare ansiktskonturer med rundare och fastare drag. Det får dig att se både yngre och mjukare ut.

Definiering

Filler ger läpparna tydligare form och ansiktet mer utmejslade konturer. För området kring mun och läppar använder vi Juvedérm VOLBELLA. VOLBELLA är en mjuk gel som injiceras med en ytterst tunn nål. Den ger en härligt naturlig och mjuk känsla och fyller effektivt ut linjer och rynkor kring läpparna. Hyaluronsyran verkar samtidigt på djupet innanför huden och drar till och behåller fukt. Effekten håller i sig ett helt år.

Vi använder också Juvedérm VOLIFT som är en produktgel mellan Volbella och Voluma. Den är en mer lättflyktigare gel än Voluma men som ger en större volymförändring än Volbella. Volift används oftast i ansiktet såsom i vecket mellan munnen och kinden, i nasolabial vecket.

Vid behov kan vi också erbjuda andra välkända produkter från andra fabrikat såsom Skinbooster, SubQ och Perlane.

Behandlingen anpassas efter dina egna önskemål och behov. Resultatet syns omedelbart. Tveka inte att höra dig om du är nyfiken på hur våra olika Fillers behandlingar kan förbättra ditt utseende. Valmöjligheterna är stora !

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search