IPL-BEHANDLINGAR

IPL-behandling i Malmö

IPL-behandling används för bland annat förarglig behåring på kroppen, hudföryngring, hudrodnader och oönskade synliga blodkärl. Det är en effektiv och skonsam metod som går snabbt och smärtfritt. Närmaste timmarna efter en behandling kan huden få en mindre rodnad och värmekänsla i huden upplevas.

 

Hur fungerar IPL-behandling?

IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är en form av ljusbehandling. En nedkyld gel appliceras på huden och en ljuspuls med infrarött ljus riktas in mot behandlingsområdet via en glasprisma. Ljuspulsen kan ge lite lätt obehag i form av en mindre snärt mot hudområdet. Resultatet kommer mycket snabbt och ses i vissa fall omedelbart.

 

IPL-behandling vid hårborttagning

IPL-tekniken är en ypperlig metod för att ta bort generande kroppsbehåring vare sig det är över ansiktet, armarna eller benen. Eftersom vi använder den modernaste tekniken inom området är metoden mycket effektiv.

 

IPL-behandling vid hudföryngring

IPL är en effektiv metod vid hudföryngring – även benämnt photo skin rejuvenation. Ljuset verkar i djupet på huden och ökar dess spänst och elasticitet. Kollagen (limbindare som ger huden fasthet och styrka) återbildas och huden blir mindre rynkig och återför sin ungdomliga elasticitet på ett naturligt sätt. IPL-behandling tar även bort pigmentfläckar och ytliga blodkärl, vilka ofta uppträder då huden har utsatts för mycket sol. För optimal effekt rekommenderar 4-6 IPL-behandlingar med cirka 3 veckors intervall. Vanligtvis behandlas hela ansiktet eller halsen/dekolletaget. Metoden är vetenskapligt bevisat effektfull och studier visar att hudföryngringen efter IPL-behandling kvarstår under cirka 5 års tid.

 

IPL-behandling vid hudrodnad/blodkärl

Blodkärl som ligger ytligt på näsa, kinder och hals upplevs av många som estetiskt oönskade. De uppträder särskilt hos personer som utsätter sig för mycket sol, blåst eller kyla. Även hos personer som lider av sjukdomen Rosacea är dessa hudproblem hudrodnader vanliga. Lider du av en mycket påtaglig rosacea så rekommenderar vi att du får behandling av vår hudläkare före IPL-behandling. IPL är mycket effektivt mot kärlbristningar och hudrodnad och effekten ses ofta direkt då de ytliga blodkärlen drar ihop sig och försvinner.

 

IPL-behandling vid pigmentfläckar

IPL är också en effektiv behandling vid pigmentfläckar och ojämn pigmentering. Problem med pigmenten uppstår oftast efter för mycket solning och visar sig mestadels på ansikte, armar och händer. En eller några få ljusbehandlingar är vanligtvis fullt tillräckligt. Förbättringen kommer gradvis och inom några veckor är de flesta pigmentfläckar borta.

Har din hud åldras onormalt mycket efter för mycket solande eller lider du av fula ytliga blodkärl eller leverfläckar? Är du generad av hårväxt på olika delar av kroppen? Kontakta oss för effektiv IPL-behandling och en ungdomligare och fräschare hud.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

 

Priser IPL-Hårborttagning

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.