Mesoterapi

 

Mesoterapi är en djupverkande behandling som inte kräver någon kirurgi. Det är effektiv nålbehandling som innehåller multi vitaliserande näringsprodukter, så som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och vitaminer. Med andra ord en härlig cocktail av näringsrika ingredienser! Behandlingen ökar cellaktiviteten och stimulerar produktionen av elastin och kollagen.

Mesoterapi är vanligast att utföras i ansiktet men går även att göra på dekolletaget, halsen och händerna. Mesoterapi funkar på alla hudtyper, hudtoner, kön och anpassas efter just dina behov. Behandlingen är en näringsboost för huden och förbättrar helheten av kvalitén i din hy även om du inte har några större bekymmer. 

Mesoterapi behandlar:

  • Fina linjer
  • Rynkor
  • Glåmig hy
  • Små ärr
  • Slapp hy 
  • Pigmentfläckar
  • Acne
  • Rosacea
  • Torr hy

Under mesoterapi behandlingen kan du uppleva en liten smärta men för att undvika detta så applicerar vi bedövningskräm på området innan. Efter själva behandlingen kan du känna en lätt rodnad och sveda som sedan lägger sig efter några timmar. Vi rekommenderar inte att du tränar samma dag som du gör behandlingen. 

Vilket resultatet får man av Mesoterapi?

Resultatet av mesoterapi är en jämnare hy och mer lyster. Behandlingen bör upprepas för att bibehålla resultatet och maximera effekten. Men redan efter första behandlingen kommer du att kunna se stor skillnad och speciellt på lystern i ditt ansikte. Vi rekommenderar alltid att investera i bra produkter för hemmabruk för att bibehålla det fina resultatet efter behandlingen. Behöver du hjälp med att hitta rätt hudvård för dig så hjälper givetvis vår duktiga hudterapeut dig med det. 

Är alla lämpade för en Mesoterapi behandling?

Nej, gravida, ammandes eller de som lider av blödarsjuka och diabetes bör inte utföra behandlingen. Tar du mediciner eller har någon sjukdom bör du alltid komma på en konsultation innan för att rådfråga läkaren om du kan göra behandlingen.

Priser Mesoterapi

Här kan du se våra priser för Mesoterapi.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.