Microbotox

 

En boost för din hy

Microtoxin – eller Microbotox som det också kan kallas – är en behandling som blir allt mer populär. Det är en behandling som ger en fantastisk boost till din hy och resulterar i magisk lyster och jämnare hudton.

Hur går en behandling till?

Behandlingen går ut på att en behållare fylls med viktiga vitaminer, fuktgivande fillers, antioxidanter, mineraler samt en låg dos botox. Denna boostande mix stämplas sedan varsamt ned i din hy med hjälp av pyttesmå tunna guldnålar som hjälper preparatet att verka djup ner i huden och ge en fantastisk kur som ger ett skinande resultat.

Behandlingen tar omkring 45 minuter och börjar med att din ansikte rengörs noga för att förebygga att bakterier följer med ner i din hy. Det är super om du undviker att bära smink innan behandlingen av samma anledning.

Behandlingen är relativt smärtfri på grund av att nålarna är så väldigt små, och det går fort. Du kan be om bedövningssalva om du önskar det.

Full effekt av behandlingen kommer du att se efter ungefär 14 dagar. Resultatet är väldigt individuellt och beror på allt från din ålder, vardagliga hudrutin och dina biologiska förutsättningar. Du uppnår det bästa långsiktiga resultatet genom att upprepa Microtoxin-behandlingen efter ungefär 5-6 veckor och därefter göra likadant några gånger till. Du kan dock genomgå Microtoxin inför enstaka tillfällen då du vill se extra fräsch ut, men för en långsiktig skillnad rekommenderar vi upprepning.

Fördelar med Microtoxin

Tack vare den lilla mängden botox hämmas inte rörligheten i ansiktets muskler utan den ger enbart ett utjämnande resultat på fina linjer och rynkor. Botoxen hjälper även till med att minska synligheten av stora porer och hög talgproduktion – du lämnas med en hy som har det där magiska “glowet” som alla letar efter idag.

Microtoxin kan hjälpa dig som har problem med acne eller rosacea, då det ger huden en nystart med fukt och vitaminer.

Microtoxin fyller inte bara ut hyn, utan bidrar faktiskt till en naturlig förändring med hjälp av vitaminer, nybildande av kollagen och en stor boost av fukt. Dessutom så går det det fort!

Finns det några komplikationer?

En vanlig “komplikation” direkt efter behandlingen är att man känner sig varm i ansiktet under några dagar, och en lätt rodnad kan upplevas. Detta försvinner dock i de flesta fall inom kort!

Behandlingen ger mikrohål i hyn, och det är detta som skapar en reparationsprocess där nytt kollagen bildas och bygger upp hyn på nytt. Detta kommer att pågå under cirka 16 veckor efter behandlingen, och du måste behandla din hud med respekt under den tiden. Vi kommer att informera dig mer om detta inför behandlingen. Oroa dig inte – vi är välutbildade och förklarar gärna allt in i minsta detalj.

Du har ett stort ansvar för slutresultatet, eftersom att du måste ta hand om huden under läkandet. Du får inte sola, och måste bära solskyddsfaktor för att du inte ska få några bestående förändringar i ditt pigment. Men återigen – oroa dig inte. Vi kommer att informera dig, och om du följer våra råd så kommer du att få en strålande vacker hy efter behandlingen med Microtoxin.

På Estetikcentrum förverkligar vi skönhetsdrömmar – du är varmt välkommen!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.