Migränbehandling

Utöver kosmetisk botox för att få bort rynkor och fina linjer, så utför vi även botox som migränbehandling. Migrän är något som kan förstöra livskvalitén för många människor och speciellt för dem som har migränanfall väldigt ofta. Om du lider av kronisk migrän och medicin inte fungerar så kan botox vara svaret. 

Hur går behandlingen med Botox till?

Botox (botulinumtoxin) är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras under huden med små nålstick. Till skillnad från injektioner av Botox i ett kosmetiskt syfte där man injiceras i nasolabial linjerna, skrattrynkor, argrynkan, pannan etc. Så injiceras Botox för migrän på andra punkter, både i ansiktet men kan också injiceras i nacke, hårfäste, hals etc. 

Botox mot migrän är en väldigt säker behandling och visat sig vara väldigt effektivt! Det kan alltså inte förvärra din migrän men det kan vara så att det inte hjälper. Med andra ord så har vi inga garantier att botox botar just din migrän men det är definitivt och värt att testa. Innan migränbehandling har du en konsultation för att veta mer om behandlingen. Själva behandlingen tar cirka 30 minuter och efter behandlingen bör du avstå träning. Behandlingen behöver upprepas efter 3-6 månader för att bibehålla resultatet. Utöver migrän så är det även många som lider av spänningshuvudvärk, något som kan sänka din livskvalité enormt. Här har Botox också visat stor effekt och kan hjälpa dig mycket. Vi tar även emot remisser när det gäller Botox mot migrän. 

Kan alla bli behandlade med Botox?

Nej, vi rekommenderar inte dig som är gravid eller ammar att bli behandlade med botox. Har du en sjukdom eller tar medicin bör du alltid rådfråga din läkare. Boka en kostnadsfri konsultation till oss innan din behandling för att på svar på dina frågor! 

Priser Botox 

Här kan du läsa mer om våra priser för botox. 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.