Prostrolane Fat Burner

 

Fetreducering med Prostrolane Inner B.

Vill du bli av med dubbelhakan? Har du fett på kinderna som inte går bort genom viktnedgång? Då rekommenderar vi varmt Fat Burner (Prostrolane) – en injektionsbehandling som verkar uppstramande och fettreducerande utan kirurgi. Punktbehandla oönskat fett effektivt och säkert hos oss på Estetikcentrum i Malmö.

 

Fördelar med Fat Burner (Prostrolane)

Fat Burner (Prostrolane) verkar effektivt på alla typer av fettlager och celluliter vilket gör behandlingen till en fantastisk möjlighet för dig som kämpar med de där sista områdena som är svåra att nå med träning. Fat Burner (Prostrolane) är en unik väg till att punktbehandla den envisa dubbelhakan, valkarna på kinderna eller påsarna under ögonen.

Dessutom är en behandling med Prostrolane Fat Burner icke-kirurgisk – vilket kan kännas skönt för dig som tycker att en fettsugning är ett för stort steg. Prostrolane Fat Burner är en skönhetsbehandling som gör att du kan bli av med besvärande fett snabbt – utan något större behov av återhämtning.

Prostrolane Fat Burner reducerar storleken på fettceller och förstör dem – vilket leder till minskade fettdepåer på lång sikt. Du får ett snabbt och effektivt resultat som håller – om du kombinerar det med en hälsosam livsstil och en bra kost.

Teknologin är dessutom dubbelverkande – den är både fettreducerande och uppstramande samtidigt som den stärker hudens elasticitet. Du får en slimmad och åtstramad hud som ser fräscht ungdomlig ut!

 

Hur går en behandling med Prostrolane Fat Burner till?

Besöket börjar med att vi noga går igenom din hälsa och förutsättningar för att säkert kunna genomföra behandlingen  – du bör inte vara gravid, amma eller ha en infektion i huden då du behandlas med Prostrolane Fat Burner. Vi sätter alltid din säkerhet i första hand!

Prostrolane Fat Burner-tekniken kan användas på flera olika områden: haka, kinder, ögonpåsar, armar, kärlekshandtag, insidan av låren, under rumpan eller på magen.

Själva behandlingen börjar med att vi vid önskemål applicerar en bedövande salva – det är inte nödvändigt då behandlingen ger väldigt litet obehag – men kan vara skönt ändå. Därefter börjar vi varsamt på önskat behandlingsområde injicera Prostrolane Inner B – en gel som effektivt reducerar fett. Detta görs i ett punktmönster som noggrant tagits fram för att ge allra bästa resultat. Injektionerna tar omkring 45 minuter att göra.

Om du valt bedövning kommer den avdomnade känslan att avta strax efter behandlingen, och då kan du uppleva en mindre ömhet och svullnad vid området. Dessa biverkningar går över av sig själv inom en snar tid efter behandling med Fat Burner.

 

Resultat efter Prostrolane Fat Burner 

Injektionerna med Fat Burner behöver upprepas ett antal gånger beroende på vilket område som du behandlar – generellt så krävs det minst två besök för ett synligt resultat. Behandlingsområde, fettmängd och din livsstil påverkar mängden behandlingar, men vi rekommenderar minst fyra för ett hållbart och vackert resultat av Fat Burner. 

 

Prostrolane Fat Burner på Estetikcentrum i Malmö

Vill du behandlas med Fat Burner i Malmö? Då är du varmt välkommen till oss på Estetikcentrum – den moderna kliniken med stora hjärtan. 

Om du har fler frågor eller funderingar kring Prostrolane Fat Burner så kan du komma till vår klinik i Malmö för en konsultation. Vi pratar gärna igenom dina tankar för att du ska känna dig trygg och omhändertagen. 

Vi förverkligar dina skönhetsdrömmar under lyxiga och säkra omständigheter – välkommen!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.