Skinbooster

 

Vår hud innehåller något som heter hyaluronsyra. Hyaluronsyra är egentligen inte en syra utan en fuktbindande sockermolekyl som tyvärr successivt minskar med vår ålder. Detta leder till att vi får rynkor, fina linjer och blir ihopsjunkna i ansiktet.

Med hjälp av en skinbooster behandling kan man få tillbaka den spänsten och volymen som man en gång förlorat. Detta på grund av att vi injicera hyaluronsyra i ansiktet. En rädsla många har är att huden ska bli mer rynkig när effekten gått ur, men så är inte fallet. Vi tillför bara fukten och spänsten i ansiktet igen men den sträcker inte ut huden på något sätt. Så väljer man sedan att sluta med behandlingen så är man tillbaka på ursprungsläget av sin hud.

Vilka områden kan man behandla med Skinbooster?

Det vanligaste området att behandla är ansiktet för att det är där de första rynkorna syns. Men något som börjat bli mer populärt är dekolletaget, händerna, örsnibbarna och armarna. Skinbooster innehåller lokalbedövning vilket innebär att behandlingen inte är så smärtsam. Önskar man mer bedövning så ordnar vi givetvis det.

Vilket resultatet får man av en Skinbooster behandling?

Resultatet av behandlingen är en uppstramad och slät hy där rynkor och fina linjer minimerat. Resultatet är individuellt men efter cirka 6-12 månader behöver du fylla på med mer Skinbooster. Efter behandlingen kan du få små blåmärken där vi injicerat men dessa försvinner efter några dagar. Vi rekommenderar att man investerar i bra produkter för att bibehålla resultatet hemma. Vi jobbar med Dermaceutic och Neostrata på Estetikcentrum och många av deras produkter innehåller just hyaluronsyra.

Kan alla göra en Skinbooster behandling?

Nej, inte gravida eller ammandes. Är du osäker på om du kan göra en Skinbooster behandling så kan du alltid boka in en kostnadsfri konsultation innan.

Priser Skinbooster

Här kan du se våra priser för Skinbooster.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.