Ansiktslyftning

Ansiktslyft på Estetikcentrum i Malmö

Ett ansiktslyft blir aktuellt då hudens elasticitet och lagret av underhudsfett har tunnats ut med åren. Resultatet av dessa förndringar blir en slapp och rynkig hud. Ofta visar sig ålderstecknen tydligast på ansiktets nedre del och på halsen.

Även yttre faktorer som rökning, kost, alkohol och solariesolning bidrar även de till att hudens åldrande och gör ditt ansiktsuttryck tröttare. Genom en ansiktslyftning motverkar vi effektivt detta, och du får ett slätare och piggare ansikte.

En ansiktslyftning har framförallt stor påverkan på hakan och halspartiet. Huden blir märkbart jämnare. Rynkor vid mungiporna går även att behandla med hudslipning, peeling eller laser.

Många patienter väljer att kombinera ansiktslyft med ögonlockskirurgi, pannlyft eller fettsugning av hakan. Oavsett kombination så syftar alltid våra behandlingar till att ge dig ett ungdomligare och fräschare utseende.

ansiktslyftning före efter bilder

Exempel på hur förändringen kan se ut före- och efter en ansiktslyftning.

Operation på Estetikcentrum

Bilder före och efter ansiktslyft

Hur går en ansiktslyftning till?

Vid ett ansiktslyft lägger våra plastikkirurger ett snitt längs tinningen, samt framför och bakom örat. Snittet blir då i praktiken osynligt. Huden frigörs från underliggande strukturer och muskulaturen sträcks bakåt och uppåt, vilket möjliggör att drapera huden i ett nytt läge. Under operationen får du en lätt narkosbedövning och känner ingen smärta.

Se din operation i 3D

Denna animationsvideo visar en ungefärlig beskrivning av operationen. Mindre skillnader kan förekomma i verkligheten utifrån kirurgens erfarna bedömning vid varje enskild operation.

Tiden efter ett ansiktslyft

Innan du åker hem efter din operation avlägsnar vi det första förbandet och ersätter det med ett nytt. Detta förband ska sitta kvar under dygnets alla timmar tills det är dags att göra ett återbesök hos oss efter cirka en vecka.

De första dygnen efter operation kan vara smärtsamma, men smärtan lindras effektivt med smärtstillande tabletter, som vi självfallet tillhandahåller. Blåmärken och svullnader sitter i 1till 2 veckor för att sedan successivt försvinna.

Det är viktigt att du håller huvudet högt under den första tiden och därför är det lämpligt att lägga några extra kuddar under huvudet när du sover. Du måste även inta enbart mjuk föda under den första tiden och du bör vara försiktig med att utsätta ansiktet för stark kyla, då kinderna är tillfälligt känselnedsatta efter ingreppet. Lyssna alltid på kroppens signaler.

Det tar upp till 6 månader innan resultatet av ansiktslyftet går att bedöma, men redan efter stygnens avlägsnande kan du se en märkbar förbättring. Det är dock alltid viktigt att ha realistiska förväntningar. Resultatet beror bland annat på din huds arvsanlag och elasticitet. Detta informerar vi naturligtvis dig om innan operationen genomförs.

Boka tid för konsultation!

Alla har individuella förutsättningar och önskemål. Kanske vill du se yngre ut eller har råkat ut för en olycka eller sjukdom som har förändrat ditt ansiktes utseende. Oavsett anledning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för en första konsultation. Vi går då tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar samt vilken behandling som kan vara lämplig för just dig. Naturligtvis får du även information om pris och eventuell väntetid.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg och vara säker på ett vänligt och professionellt bemötande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vad våra erfarna plastikkirurger kan erbjuda dig.

Varmt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search