Bröstförstoring med kroppseget fett

Specialister på bröstförstoring 

Det blir allt vanligare att förstora brösten med eget fett, då det upplevs som en mer naturlig metod. Dessutom blir resultaten fantastiska! Genom att förflytta kroppseget fett kan du få en fyllig och jämn byst, samtidigt som du blir av med oönskat fett på andra ställen på kroppen. En sådan bröstförstoring passar dig som bara vill ha en mindre förstoring, eller föredrar en mer naturlig bröstförstoring.

 

Hur går en bröstförstoring med kroppseget fett till? 

 

Vi på Estetikcentrum är erfarna inom den här typen av bröstförstoring i Malmö och finner många fördelar – med hjälp av eget fett kan du förutom att förstora brösten också få en bättre symmetri, släta ut ojämnheter och ge dem ett mindre lyft. Alltihop görs under narkos, med hjälp av en fettransplantation till brösten. Fettet hämtas från ställen där du har ett oönskat överflöd, det innebär att du får ut två goda ting av samma ingrepp. Du får större bröst samtidigt som du slimmar till kroppen och varsamt skulpterar där du tycker att det behövs! En bröstförstoring med eget fett passar dig som är ganska nöjd med din naturliga bröststorlek, men framförallt vill förändra form och fasthet.

 

Vilka är fördelarna med en fettransplantation till brösten? 

 

En bröstförstoring med kroppseget fett är betydligt skonsammare för din kropp än en vanlig bröstförstoring med implantat. Du slipper riskerna för kapselbildning eller deformiteter, och kroppen kommer inte att behöva starta en läkningsprocess med okänt material vid vävnaderna. 

Ingreppet är 100% naturligt då vi vid en sådan bröstförstoring för över dina egna fettceller från en kroppsdel, tex magen, till dina bröst. Vi gör detta med hjälp av en av den senaste tekniken, och placerar fettcellerna i dina bröst för att ge dig en fylligare och vackrare byst. Du kommer dessutom att få betydligt mindre ärr genom att förstora brösten med eget fett, det lämnar bara minimala instickshål som sedan blir i stort sett osynliga. Ingreppet är inte heller lika smärtsamt som en förstoring med implantat, du kommer att återhämta dig fortare och med mindre risk för komplikationer.

 

Läkningsprocessen efter en bröstförstoring utan implantat är oftast mycket lättare än efter en bröstoperation med implantat. Du kan börja jobba redan efter ett par dagar om du har ett vanligt kontorsarbete och ca en vecka efter operationen om du har ett fysiskt arbete. Du kan börja träna ca 2 till 3 veckor efter bröstoperationen. Det fullständiga slutresultatet efter en bröstförstoring med eget fett kommer efter ca 6 månader.

 

Finns det något jag bör tänka på inför ingreppet? 

 

Det du bör ha i åtanke är att du inte kommer att kunna uppnå en lika dramatisk förändring om du väljer att förstora brösten med eget fett jämfört med inläggning av bröstimplantat. Det blir ett mer naturligt och mjukt resultat i jämförelse mot om du skulle välja att lägga in silikonimplantat. 

 

En livsfaktor som viktnedgång kan påverka resultatet av din bröstförstoring i framtiden, så innan du satsar på att förflytta fett till din byst bör du vara ganska nöjd med din vikt. Det säger vi i all välmening för att du ska kunna njuta av ett hållbart och vackert resultat.

 

Hur resultatet efter en bröstförstoring med eget fett blir är väldigt individuellt och det är många faktorer som kan påverka resultatet. Är du en smal och vältränad person har plastikkirurgen mindre fett att ta ut än vad som kanske är optimalt för bröstförstoringen. Detta på grund av att ca 20 – 30 % av det transplanterade fettet stannar kvar i kroppen efter läkningsprocessen. Därför kan det ibland behövas upprepade fettransplantationer för att uppnå önskat resultat.

 

Varför ska jag göra min bröstförstoring med eget fett på Estetikcentrum?

 

Först och främst för att vi har en lång erfarenhet av bröstförstoring i Malmö – våra kirurger har utfört tusentals förstoringar på nöjda patienter. Dessutom är vi en mindre klinik med stora hjärtan – vi är duktiga på att pyssla om och skämma bort alla våra kunder. I våra operationssalar finns flera av den senaste tekniken och för fettransplantation till brösten använder vi Body-Jet – en av de lyxigaste teknikerna som finns på marknaden. Den ger goda resultat och får fler fettceller att stanna på plats, samtidigt som maskinen under förflyttningen automatiskt renar fettet. Body-Jet är definitivt en av de nyare och mest avancerade teknikerna för fettransplantation, och används när vi gör bröstförstoring i Malmö på Estetikcentrum. 

 

Är du intresserad av att veta mer om en förstoring av brösten med eget fett? Boka en förutsättningslös konsultation med våra kirurger på Estetikcentrum – vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha. Välkommen för ett första steg mot en bröstförstoring i Malmö!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.