Slidförsnävning

Slidförsnävning på Estetikcentrum i Malmö

En slidförsnävning, eller vaginalplastik, som ingreppet även kallas utförs ofta som en kombination av förminskning av inre blygdläpparna med samtidig försnävning av slidöppningen. För din trygghet och bekvämlighets skull utförs alla ingrepp inom estetisk gynekologi av en kvinnlig läkare som är specialiserad inom gynekologisk kirurgi.

Vi erbjuder ett komplett utbud av operationer inom intimkirurgi och har lång erfarenhet inom området. Kvinnlig genital kosmetisk kirurgi är ett växande fält inom plastikkirurgi.

Vi erbjuder en variation av möjligheter som syftar till att förbättra eller föryngra de kvinnliga könsorganen. Målet är att eliminera funktionella problem som kan ha stora psykologiska fördelar för patienterna.

Vad sker före ingreppet slidförsnävning?

Före operationen får du träffa vår erfarna kvinnliga specialiserade kirurg. Tillsammans går vi igenom dina förväntningar och frågor och all behandling skräddarsys individuellt för att passa just dig optimalt.

Det är vanligt att man är lite nervös före ett intimkirurgiskt ingrepp och det kan också kännas lite pinsamt eftersom det handlar om ett intimt område på kroppen. Det är helt normalt och vår hjälpsamma och erfarna personal tar hand om dig på bästa sätt. Hos oss kommer du att känna dig trygg och komfortabel.

Om du vill kommer du att få se före- och efterbilder på ingreppet för att du ska få en känsla för vad vi kan åstadkomma på intimkirurgisk väg för dig.

Du bör avstå från rökning två veckor före operationsdagen och det är också viktigt att vara helt rökfri under läkeprocessens gång efter ingreppet. För ditt välbefinnandes skull rekommenderar vi att du slutar helt.

Estetikcentrum om Intimkirurgi

Risker och komplikationer med intimkirurgi

Metoderna utförs vanligtvis under narkos, ger hög tillfredsställande och få komplikationer. Vid den inledande konsultationen kommer du att få all information om riskerna med intimkirurgi.

Slidförsnävning

Slidförnävningen hjälper kvinnan och hennes partner till en ökad sexuell tillfredsställelse. Ingreppet är vanligt efter exempelvis barnafödande, då man upplever att de vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkas negativt.

Genom en slidförsnävning kan man även komma tillrätta med inkontinensbesvär som uppstår med ökad ålder eller barnafödande. Vaginalplastik kan också kombineras med en förminskning av yttre blygdläpparna.

Vi upplever en ökad efterfrågan på intimkirurgi och är glada över att kunna hjälpa våra patienter mot ett bättre sexliv och ökad självkänsla. Är du intresserad av vad vi skulle kunna göra för dig? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös konsultation.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Vi utför flera olika estetiska gynekologiska operationer.
Lär mer under Intimkirurgi.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum för din slidförsnävning i Malmö!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search