Övriga plastikoperationer

Övriga plastikoperationer på Estetikcentrum i Malmö

Som ett komplett plastikkirurgiskt centrum erbjuder vi en rad olika plastikoperationer, även sådana ingrepp som inte tillhör de allra vanligaste på marknaden. Hudens förslappande med åren och fettansamlingar på midja, stuss och lår gör att det finns en stor efterfrågan på bukplastik, lårplastik och fettsugning. Hos oss får du alltid en plastikkirurg som är specialiserad på just den formen av operation som du ska genomgå, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg och säker. Vi har lång erfarenhet av olika typer av plastikoperationer och hundratals nöjda patienter kan intyga om vår breda kompetens. Vi erbjuder bland annat:

Bukplastik

Förutom bröst – och ansiktoperation är det här den vanligaste formen av kirurgiskt ingrepp. Ofta upplever patienten besvär med utputande mage och/eller slapp hud runt midjan Det leder till obehag och dåligt självförtroende och så ska ingen behöva känna anser vi. Vid bukplastik stramar vi upp och stärker huden kring buken. Vi har stor erfarenhet av bukplastik och skillnaden upplevs ofta som monumental av våra patienter efter ingreppet. Fördelarna är många och inte enbart estetiska; en bukplastik ger dig oftast en bättre hållning och ryggbesvären avtar eller försvinner.

Plastikoperationer för armar och lår

Överskott av hud på armar och lår är vanligt bland våra medelålders patienter. Med stigande ålder så blir huden mindre elastisk och veckar sig mer. Samma sak kan inträffa vid snabb viktnedgång, exempelvis efter omfattande bantning. Många mår dåligt av det här, men med modern lår- och armplastik sträcker vi ut huden och ökar dess fasthet. Det är en vanlig typ av kirurgiskt ingrepp och för patienten är den stora vinsten en utomordentlig förbättring av formen av armar och/eller lår. Arm- eller lårplastik kombineras ofta med fettsugning för optimalt resultat.

Fettsugning

Fettsugning är ett effektivt kirurgiskt ingrepp för att ta bort oönskat kroppsfett. Här förminskar din plastikkirurg vissa kroppområden genom att avlägsna fett från dem. Vi har den modernast tekniken för fettsugning och den kan numera göras både skonsamt, säkert och snabbt. Vanliga områden som med fördel kan fettsugas är
• Låren
• Rumpan
• Höfterna
• Knäna
• Överarmarna
• Halsen
• Magen

Fettsugning är ett mycket bra alternativ när du kämpar med att bli av med oönskat fett på vissa ställen på kroppen, men träning inte ger önskat resultat.

Rumplyft/förstoring

Rumpan är ett av de ställena på kroppen som med åren påverkas mest av åldrandet och gravitationen. Många, främst kvinnor, upplever problem med hängig och slapp rumpa när de börjar närma sig medelåldern. Andra upplever att rumpan försvinner med åren och att stunsen i stussen blir sämre. Vi utför både rumplyft och rumpförstoring eller brazilian buttlift som ingreppet kallas ibland. Vi arbetar med den senaste tekniken och utför rumplyft och rumpförstoring huvudsakligen genom fettsugning. En fin och välproportionerlig rumpa upplevs som attraktivt av omgivningen och ger ett lyft till ditt självförtroende.

Övriga plastikingrepp

Vi utför även hårtransplantationer och korrigeringar av för mycket fett, veck eller gropar på exempelvis handryggar och fötter. Hittar du inte vad du vill ha hjälp i vår meny? Ingen fara, kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa även dig. Vår långa erfarenhet och stora yrkeskunnande gör att vi kan hjälpa till inom nästan allt som rör plastikkirurgiska ingrepp.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search