Armplastik

Armplastik på Estetikcentrum i Malmö

Vid en armplastik stramar vi upp lös hud på armarna och skapar på så sätt en bättre passform mellan hud och armens övriga vävnad. Ofta handlar det om att ta bort s.k. gäddhäng från överarmens baksida.

Ibland kombinerar vi armplastik och fettsugning för att både strama upp armens hud och samtidigt avlägsna fett eller skulptera fram en optimal form. Exakt vilken teknik vi väljer beror på dina önskemål och fysiska förutsättningar. Resultatet är alltid i fokus!

Det finns två behandlingsmetoder för att göra armarna slankare och vackrare: fettsugning och armplastik, eller överarmsplastik som ingreppet ibland kallas.

En fettsugning av armarna passar främst yngre kvinnor med kraftiga överarmar, där fettet sugs ut utan att behöva göra en kirurgisk hudsträckning. Emellertid har många patienter även problem med gäddhäng och överskott i huden. Då läggs ett snitt på insidan av armen och överskottshuden avlägsnas.

Före & Efter bilder – Armplastik

Inför en armplastikoperation

När du besöker oss för en inledande konsultation så lyssnar vi på dina förväntningar, önskemål och svarar självfallet på alla frågor som du har. Du får information om pris, en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli och hur lång väntetid som gäller.

Vi går även igenom ditt hälsotillstånd och vår sjuksköterska informerar dig om hur du kan förbereda dig på bästa sätt för operationen. Ibland kan ärret vid en armplastik bli större än vad man från början hade planerat. Därför är efterbehandlingen av ärret mycket viktig och du får all information om egenvård av snittet för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Så fungerar en armplastik

Målet är att åstadkomma en bra utsträckning av överskottshuden på armen. Det uppnås bäst genom att man lägger ett snitt på insidan av överarmen. Snittet går oftast från armhålan och nästan ned till armbågen. Ärrets längd beror på hur mycket hud som måste avlägsnas. Du får antingen narkos (blir sövd) eller sömnmedel och lokalbedövning. Det beror återigen på omfattningen av hudborttagningen och fettsugningen.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search