Bodylift

Kroppslyft på Estetikcentrum i Malmö

Ett kroppslyft är ett kirugisk ingrepp som vi utför när kroppens hudkostym är för stor i förhållande till övriga former och vävnader. Ofta handlar det om en patient som genomgått en massiv viktminskning där huden har svårt att dra ihop sig på ett tillfredsställande sätt.

Efter en kraftig viktminskning finns ofta hudöverskott på både ansikte, kropp, armar och ben. Kroppslyftet riktar in sig på att avlägsna huden från midjan och nedåt. Det är en omfattande operation som ofta inkluderar en kombination av ingrepp som bukplastik, ryggplastik/stjärtlyft och fettsugning.

Kroppsskulptering utförs i två steg

Oftast utför vi kroppsskulptering i två steg, eftersom ingreppet är så pass stort. Din kropp måste även få tillfälle att läka i lugn och ro. Vid första operation genomförs bukplastiken och ryggplastiken/stjärtlyftet, där huden stramas åt och slätas ut varefter överskottet avlägsnas. Bukväggen stärks upp och naveln görs snyggare.

I detta steg förlänger vi bukplastiksärret bak på ryggen så att huden kan stramas upp ordentligt och överskottet tas bort. Det medför en rad positiva effekter för din figur: midjan markeras än tydligare, övergången mellan rygg och buk harmoniserar bättre och stussen ges ett ordentligt lyft.

Den andra seansen i ett kroppsskulptering omfattar vanligtvis fettsugning samt lårplastik eller/och armplastik.

Efter avslutad operation får du vila ut på vår komfortabla klinik och visar gärna före- och efter- bilder så att du får se resultatet av operationen. Våra skickliga kirurgers specialkompetens borgar för att du som patient ska bli nöjd med din bodylift. Din trygghet är viktigast för oss.

Då ett bodylift är en stor operation med ett flertal ingrepp så är det helt naturligt att man som patient kan känna sig nervös innan. Vår personal har stor erfarenhet av detta och vi lyssnar gärna på dina tankar och svarar på dina frågor.

Med våra duktiga kirurger så får du alltid en högt kvalificerad kirurgi och blir väl omhändertagen av hela vårt team. Det är vårt jobb att behandla dig med stor omsorg och respekt från inledande konsultation till slutlig efterkontroll. Hos oss ska du alltid känna dig trygg, även när du genomgår en så pass omfattande operation som ett bodylift.

Kan alla genomföra ett kroppslyft?

Bodylift lämpar sig framförallt för dig som har gått ner mycket i vikt och har mycket överflödig hud på kroppen. Viktnedgången kan vara frivilligt med rätt diet och hård träning eller via magsäcksoperation såsom Gastric-bypass eller Gastric-banding/Sleeve. Oavsett orsak till viktedgången så är Bodylift räddningen för många människor för att fixa till kroppen och ta bort all överflödig hud. Vid konsultationen tillsammans med vår plastikkirurg så görs alltid en bedömning om operationen är lämplig för just dig.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search