BODYLIFT

“Hur går det till med kroppslyft?

Vid en kroppsskulpturering med kroppslyft (Bodylift) utförs en bukplastik och en ryggplastik/stjärtlyft. Huden stramas åt och slätas ut varefter överskottet avlägsnas. Bukväggen brukar stärkas upp och naveln görs snyggare.

Vid denna operation förlänger vi bukplastiks ärret bak på ryggen så att även hudöverskottet där i ryggen tas bort. Det medför en rad positiva effekter för din figur: midjan markeras än tydligare, övergången mellan rygg och buk harmoniserar bättre och stussen ges ett ordentligt lyft.

Efter avslutad operation får du vila ut under natten på vår komfortabla klinik. Då ett bodylift är en stor operation så är det helt naturligt att man som patient kan känna sig nervös innan. Vår personal har stor erfarenhet av detta och vi lyssnar gärna på dina tankar och svarar på dina frågor.

Med våra erfarna kirurger så får du alltid en högt kvalificerad kirurgi och blir väl omhändertagen av hela vårt team. Vår personal kommer att behandla dig med stor omsorg och respekt från inledande konsultation till slutlig efterkontroll. Hos oss ska du alltid känna dig trygg, även när du genomgår en så pass omfattande operation som ett kroppslyft/bodylift.

Boka tid för konsultation!

Alla har individuella förutsättningar och önskemål. Kanske har just du förlorat mycket i vikt eller fött barn som gett kroppen stora påfrestningar. Oavsett anledning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för en första konsultation.

Vi går då tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar samt vilken behandling som kan vara lämplig för just dig. Naturligtvis får du även information om pris och eventuell väntetid.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg och vara säker på ett vänligt och professionellt bemötande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vad våra erfarna plastikkirurger kan erbjuda dig.

Varmt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.