VÅR VISION

 1. Att framhäva dina vackra drag och stärka ditt självförtroende.
 2. Att hjälpa dig visa upp din inre skönhet.
 3. Att vara ditt förstahandsval för estetisk vård i Sverige.

Mål

 1. Estetikcentrums uppdrag är att vara ett komplett center för dermatologi och plastikkirurgi. Att leverera naturliga, säkra och banbrytande lösningar till patienterna i en vårdande och toppmodern miljö.
 2. Våra kirurger och övrig personal är engagerade i att erbjuda den allra bästa estetiska omvårdnad. Han vill göra varje patients upplevelse unik med hjälp av överlägsen patientsäkerhet och den högsta integritetsstandard. Han strävar efter att kombinerar det främsta inom läkekonsten med de senaste framstegen inom forskning och teknologi för att skapa individanpassade behandlingsplaner och uppnå unika och önskvärda resultat.
 3. Att ge en säker, empatisk, och individanpassad vård från en certifierad, specialistutbildad kirurg i den mest komfortabla miljön.
 4. Vårt uppdrag är att ge våra patienter exceptionell och omfattande vård från välutbildad personal som bryr sig, och som även kommer att finnas med dig på din personliga resa.

Värderingar

 • Ärlighet och förtroende
 • Kvalitet
 • Kunskap och innovation
 • Ständig utveckling
 • Kommunikation
 • Integritet
 • Medkänsla

Vårt engagemang

 1. Att känna igen unika behov hos varje patient för att säkra att de behandlas med medkänsla och respekt i en komfortabel och säker miljö.
 2. Att endast utföra kosmetiska och rekonstruerande plastikbehandlingar av allra högsta och toppmoderna kvalitet.
 3. Att spendera den tid som krävs för att förstå och tackla varje patients individuella mål och orosmoment genom en öppen diskussion som grundar sig på tillit och en ömsesidig respekt.
 4. Att hjälpa varje patient att välja den operation/behandling som är rätt för just dem och att ge empatisk vård och vägledning hela vägen till en komfortabel och komplett återhämtning efter operationen.
 5. Att ge varje patient den kunskap som krävs för att kunna ta informerade kosmetiska och medicinska beslut.
 6. Att ständigt finnas till hands för vägledning och rådfrågning såväl innan som efter operation/behandling.