Tävling - vinn din bröstoperation 2024

En lycklig vinnare får sin bröstoperation återbetald

Vi inviger i år vår andra operationssal och firar med en tävling där en lycklig person som genomför en bröstoperation på Estetikcentrum under 2024 får hela sin operationskostnad återbetald.

Kvinna ligger på en stand i solnedgången
Vinn din bröstoperation 2024
Spela video om Vinn din bröstoperation 2024

Så går tävlingen till

Alla som genomgår en bröstförstoring på Estetikcentrum under 2024 kan vara med och tävla om att få hela sin operationskostnad återbetald.

Tävligen är öppen för bröstförstoringar som utförs under 2024. En vinnare dras i januari 2025 och vinnarens operationskostnad återbetalas.

När du bokar din operation får du en länk till ett formulär där du deltar, om du vill vara med och tävla.

Vinnaren meddelas i januari 2025.

Tävlingen gäller endast bröstförstoringar som utförs under 2024

Du väljer själv om du vill delta eller inte. Du är endast med i tävligen om du fyller i formuläret som du får tillgång till efter att du bokat in din operation.

Fakta om tävlingen

Frågor och svar

Vi svarar på de vanligaste frågorna vi får om tävlingen

Du kan delta i tävlingen om du utför en bröstförstoring på Estetikcentrum under 2024. Denna gången är det endast bröstförstoringar som kan delta.

Ja, alla operationer som utförs under 2024 kan vara med i tävlingen. Därför kan du vara med om du gjorde din bröstoperation redan innan den nya operationssalen öppnade i maj.

Ja, endast operationer som genomförs under året kan vara med och tävla. Operationer som bokas för 2025 kan tyvärr inte räknas med.

Vinnaren i tävlingen får hela sin operationskostnad återbetalad. Detta inkluderar endast det pris som betalades för själv operationen, och inkluderar inte kostnader för konsultation, läkemedel och operationstillbehör såsom gördlar.

Vinnaren dras i januari 2025 och får då hela sin operationskostnad återbetald. Hur betalningen görs beror på hur du betalade för din operation.

Du som tagit ett lån för att betala för din operation får detta lån avskrivet från den dag som vinnaren dras, alltså januari 2025.

Har du en fråga om Tävling?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?