Mikroinjektioner på Estetikcentrum

Ansikte med förminskade porer efter micro injektion

Välkommen till Estetikcentrum i Malmö. Vi har injektionsbehandlingar för alla tillfällen - både för att tillföra fukt, skapa volym och minska rynkor och fina linjer.

Microinjektioner i Malmö

Denna behandling är en cocktail av vitaminer och mineraler med ytterst lite muskelavslappnande. Utan att påverka muskulaturen tar behandlingen bort fina linjer och ger huden ett superglow. Du kan komma till oss om du vill:​

Denna behandling ger en fantastisk boost till din hy och resulterar i magisk lyster och jämnare hudton. Hudbehandlingen injencerar en cocktail av godsaker för din hy med hjälp av en behållare med mycket små hål (ingen spruta).

Den ytterst lilla dosen av muskelavslappnande samt den ytliga injiceringen innebär att behandlingen inte alls påverkar dina nerver och hindrar därför inte rörelse eller muskulatur på något sätt.

Snabbfakta

5/5
”Extremt nöjd med både det professionella bemötandet och resultatet. Kände mig väldigt bekväm, trygg och förstådd av utövaren. Hög kompetens och ingav stort förtroende.”
– Michelle

Rynkbehandling med injektion

Mikroinjektion från 3 000 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 45 minuter

Patient på Estetikcentrum får injektionsbehandling av injektionssköterskan

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade injektionssköterskor med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade injektionssköterskor har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk injektionsbehandling.

Direkt efter din behandling bokas ett kostnadsfritt återbesök in två veckor fram, för att säkerställa att ditt resultat är bra.

Om behandlingen inte gett önskat resultat efter två veckor gör vi vid återbesöket en kostnadsfri touch-up.

Kvinna med ungt utseende efter micro-injektionsbehandling i MAlmö

Hur går behandlingen till?

Behandlingen tar ca 45 minuter och börjar med en noga rengöring av ditt ansikte för att förebygga att bakterier följer med ner i din hy.

Vi ber patienter att komma osminkade. Behandlingen är relativt smärtfri eftersom nålarna är mycket små. Du kan be om bedövningssalva för en skönare upplevelse om du önskar.
Full effekt av behandlingen kommer efter ca 14 dagar. Resultatet är väldigt individuellt och beror på din ålder, vardaglig hudrutin och biologiska förutsättningar.
Du uppnår bästa långsiktiga resultat genom att upprepa mikroinjektionsbehandlingen efter ca 5-6 veckor och därefter upprepa 2-3 gånger per år.

Resultaten av mikroinjektioner

Denna boostande cocktail injiceras varsamt i din hy med hjälp av pyttesmå tunna nålar som hjälper preparatet att verka djupt ner i huden och skapa ett långvarigt glow.

Behandlingen är relativt smärtfri eftersom att nålarna är mycket små. Du kan be om bedövningssalva för en skönare upplevelse om du önskar.

Denna teknik kan vara fördelaktig eftersom det är mindre sannolikt att du tappar ansiktsuttryck eller upplever en "frusen" look jämfört med traditionell rynkbehandling.

Ansikte med lyster efter micro injektions behandling i Malmö

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om injektionsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om mikroinjektioner nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Microinjektioner kan vara en fördelaktig behandling för huden då den hjälper till att återfukta och ge näring samtidigt som den minimerar fina linjer. Mikroinjektioner också kontrollera hudens svett- och oljeproduktion, vilket kan vara fördelaktigt för personer med acne och fet hud.

Resultatet av en mikroinjektionsbehandling blir en mer ungdomlig hy och ett uppfräschat utseende. Den glow du får är utan den stelhet som ibland kan förekomma efter vanliga muskelavslappnande behandlingar.

Konsultation: 290 kr

Mikroinjektion: 3 000 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Efter en mikroinjektionbehandling rekommenderar vi att undvika att röra det behandlade området samt att undvika att använda smink under de sex första timmarna på grund av en ökad risk för infektioner.

Vi rekommenderar även att undvika träning och bastu i upp till 48 timmar efter behandlingen.

Du uppnår bästa långsiktiga resultat genom att upprepa mikroinjektionsbehandlingen 2-3 gånger per år.​

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Micro-injektion?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?