Friskvård på
Estetikcentrum

Kvinna sitter i sängen och sträcker sig

Vill du använda ditt friskvårdsbidrag i Malmö? Vi har flera tjänster som kan täckas av bidraget, såsom massage, kroppsanalys och behandlingar mot muskelsmärta med CM-slim. Förgyll vardagen genom att utnyttja dina personalförmåner på Estetikcentrum.

Vilka tjänster ingår i friskvård på Estetikcentrum?

Vi har flera tjänster och behandlingar på vår klinik som du kan boka och utnyttja för ditt friskvårdsbidrag. Nedan har vi listat de tjänster som alla arbetsgivare godkänner. Är du intresserad av att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för en annan tjänst? Vänligen kontakta din arbetsgivare och fråga innan du bokar tjänsten av oss.

På Estetikcentrum möts du av funktionsmedicinska terapeut och kostrådgivare med många års erfarenhet. Med hennes kompetens och engagemang blir vägen till ett hälsosammare liv tydligare. Hos Samantha kan du få hjälp med din kost, träning och vardagsrutiner för bättre sömn och ett piggare liv.

Vi har även en mycket erfaren massör som kan hjälpa dig med svåra muskelspänningar och stress. Hos Phim kan du boka båda thaimassage för mer djupgående massage och svensk massage för dig som gillar lite lättare tag.

Snabbfakta

5/5
"Jag kände mig trygg och personalen var mycket vänliga och omtänksamma."
– Dunya

Friskvård på Estetikcentrum

Priser varierar beroende på tjänst

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Varierar

Kvinna håller händerna i en hjärtform över naveln

Hur fungerar friskvårdsbidraget?

Det är din egen arbetsgivare som ska godkänna utnyttjandet av ditt friskvårdsbidrag, det gör inte vi. Det är därför viktigt att du pratar med din arbetsgivare om du är osäker.

Det maximala skattefria friskvårdsbidraget är 5 000 kronor per år, men det varierar hur mycket man har att utnyttja då det är upp till din arbetsgivare att besluta. Detta bör stå specificerat i ditt anställningsavtal. Traditionellt betalar du med egna pengar för den aktivitet som omfattas av friskvårdsbidraget och efter att du redovisat kvittot för din arbetsgivare får du ersättningen utbetald.

Du kan betala på vanligt sätt hos oss, men vår klinik är även medlem i en plattform som förenklar att använda friskvård i Malmö. Vi är en del av Epassi – en app och onlinetjänst som hjälper dig att hitta tjänster som omfattas av dina personalförmåner. Med hjälp av Epassi kan du betala för din friskvård både online och på plats hos oss. Logga in på ditt Epassi-konto, se ditt saldo och genomför betalningen. Du får då ett kvitto att visa upp för oss – njut sedan av din valda tjänst!

Vår skickliga personal
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna personal finns här för dig och hjälper dig att hitta de friskvårdsbehandlingar som passar dig.

Kostrådgivare

Massageterapeut

Om du har frågor om friskvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om friskvård nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

De behandlingar hos oss på Estetikcentrum som du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag för är:

Thaimassage
En klassisk thaimassage är en behandlingsteknik som sägs ha funnits i över 2500 år. Under en massagebehandling arbetar massören med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna med inslag av akupressur. Massören använder sig av hela sin kropp – fötter, underarmar, armbågar och även knän – för maximal verkan på din kropp. Du kommer att märka stora skillnader redan efter ditt första besök.

Svensk massage
En klassisk svensk massage är en avslappnade behandling med varma oljor som mjukar upp och frigör spänningar i din kropp. Tillsammans med våra massageterapeuter väljer du ut en passande eterisk olja för en härlig upplevelse. Den avslappnande behandlingen är en helkroppsmassage som täcker de stora områdena på kroppen.

InBody-mätning
En mätning med InBody är ett kvitto som svart på vitt redovisar hur din kropp är sammansatt. Förstå fördelningen mellan fett, muskelmassa, vätska och bukfett och förstå din hälsostatus och hur du bäst kan leva ett friskt och hälsosamt liv.

CM Slim 
Behandling med CM Slim görs för att bland annat lindra muskelsmärtor och tillfälliga muskelkramper i din kropp. Genom ett fokuserat elektromagnetiskt fält som tränger igenom hud och fett, som i sin tur stimulerar muskeln via ständiga sammandragningar lindrar CM Slim din smärta samtidigt som den bygger muskler.

Det maximala skattefria friskvårdsbidraget är 5 000 kronor per år, men det varierar hur mycket man har att utnyttja då det är upp till din arbetsgivare att besluta. Detta bör stå specificerat i ditt anställningsavtal.

Traditionellt betalar du med egna pengar för den aktivitet som omfattas av friskvårdsbidraget och efter att du redovisat kvittot för din arbetsgivare får du ersättningen utbetald.

InBody gör en analys av din kroppssammansättning och visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp. Du får  en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Friskvård?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?