Rynkbehandling med injektion på Estetikcentrum

Om du inte har genomgått en konsultation för den är behandlingen krävs enligt lag en konsultation minst 48 timmar före behandlingen.

Injektionsbehandling mot rynkor utförd av sjuksköterska på Estetikcentrum i Malmö

Välkommen till Estetikcentrum i Malmö. Vi har injektionsbehandlingar för alla tillfällen - både för att tillföra fukt, skapa volym och minska rynkor och fina linjer.

Rynkbehandling i Malmö

Behandlingen kan användas i både medicinskt och estetiskt syfte. På Estetikcentrum utför vi behandlingar med muskelavslappnade injektioner för att ta bort rynkor och fina linjer. Behandlingen kan även hjälpa mot migrän, kraftiga svettningar, tandgnissel och huvudvärk. Vi kan behandla:

Injektioner är en vanlig behandling för att minska synliga rynkor och linjer i ansiktet. Dessa injiceras i musklerna för att blockera nervsignalerna som orsakar rynkor och linjer. Det är särskilt effektivt för behandling av rynkor i pannan, mellan ögonbrynen och vid yttre ögonvrår.

Fillers, som vanligtvis består av hyaluronsyra, är ett alternativ som injiceras direkt under huden för att ge volym och jämna ut rynkor och linjer.

Behandlingen tar bara några minuter och ger snabba resultat, och varar 6-24 månader, beroende på produkt och vilket område som behandlas.

Snabbfakta

5/5
”Extremt nöjd med både det professionella bemötandet och resultatet. Kände mig väldigt bekväm, trygg och förstådd av utövaren. Hög kompetens och ingav stort förtroende. Skönt med återbesök där allt kontrolleras och följs upp. Känns seriöst och förtroendeingivande.”
– Michelle

Muskelavslappnande injektionsbehandling

Pris från 2 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandlingstid: 15-30 minuter

Vacker kvinna ler glatt med vita tänder

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet av rynkbehandlingar med muskelavslappnade injektioner.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

När du går till oss vill vi veta att ditt resultat blir bra. Vi bokar därför alltid in ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för att kontrollera resultatet.

Skulle resultaten inte uppnå dina förväntningar gör vi en kostnadsfri touch-up på din behandling vid återbesöket.

Så fungerar injektions-behandlingen

Behandlingen är inte permanent utan måste göras om efter ca tre till sex månader.

Boka in en konsultationstid med en av våra erfarna injektionssköterskor. Under konsultationen går ni igenom dina önskemål. Ni bokar sedan in en behandling efter minst 48 timmars betänketid (detta enligt lag).

Efter minst 48 timmar betänketid sker din behandling som ger resultat efter 1-2 veckor. Det finns möjlighet till bedövning om du är orolig för smärta. Efter behandlingen kan du fortsätta din dag precis som vanligt.

Resultat efter rynkbehandling i ansikte
Minskade rynkor och fina linjer med rynkbehandling

Muskelavslappnande injektionsbehandling

För den här typen av injektionsbehandling finns flera användningsområden- både estetiska och medicinska. Vi kan med fördel behandla:

Ämnet som injenceras vid behandlingen blockerar den nervsignal som gör att muskeln drar sig samman och bildar en rynka. Detta gör att du inte kan utföra en del ansiktsrörelser som annars skapar rynkor och linjer i ansiktet. Dock är våra skickliga injektionssköterskor bra på att ge naturliga resultat så att du inte blir stel i ansiktet.

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om hur du kan minimera rynkor på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om rynkor nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Det finns många fördelar med behandlingen och en av anledningarna till att behandlingen är så populär är dess effektivitet.

Det är en relativt liten och säker behandling som alltid utförs av en certifierad injektionssköterska. Därför upplever patienten sällan obehag varken under eller efter behandlingen, och resultater blir naturligt.

Vi avråder alltid från injektionsbehandlingar i samband med graviditet.

Vi brukar rekommendera patienter att avstå från blodförtunnande medicin innan behandlingen. Detta för att förhindra eventuella blödningar och minska risken för blåmärken.

Efter ungefär 6 månader återgår musklerna till sitt ursprungsläge. Du kan då välja att fylla på. 

1 = arga rynkan. Den sitter mellan ögonbrynen ovanför näsan.

2. Pannan

3. Kråksparkar, även kallade ”skrattrynkor” och sitter vid sidan av ögonen ovanför kindbenen.

Vi rekommenderar alltid våra patienter att fortsätta sin dag som vanligt, det vill säga att använda det behandlade området som vanligt.

Detta eftersom det stimulerar det behandlade området och ger bättre resultat. Du bör dock aldrig gnugga eller massera det behandlade området då detta kan tvinga ut toxinet till närliggande muskulatur.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Rynkbehandling med injektion?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?