Tandimplantat på Estetikcentrum

Erfarna tandläkare på Estetikcentrum i Malmö

På Estetikcentrum i Malmö har vi tandvård för alla tillfällen - både vanlig tandvård och estetiska behandlingar såsom tandimplantat, som kan hjälpa dig som saknar en eller flera tänder och vill slippa att blickar.

Tandimplantat i Malmö

Att förlora tänder kan ha stor påverkan på hur du känner kring ditt eget leende och skratt. En ny, konstgjord tand kan få dig att känna dig som vanligt igen.

Med hjälp av tandimplantat hos Estetikcentrum i Malmö kan dina tandrader återfå sitt naturliga utseende, och du kan få tillbaka din självkänsla.

Tandimplantat är ett hållbart och hygieniskt sätt att åretställa dina förlorade tänder. En tand läggs till i käftbenet genom att fästa en konstgjord rot av titan eller keramik i käkbenet och sedan fästa en tandprotes eller krona på toppen av implantatet.

Tandimplantat kan användas för att ersätta förlorade eller skadade tänder och ge en permanent lösning på tandproblem.

De kan också hjälpa till att förhindra benförlust i käkbenet som kan ske när en tand saknas och förbättra tal- och tuggförmågan.

Snabbfakta

5/5
”Väldigt bra och fräsch klinik, bra bemötande och rent ställe. Alla som jag träffade var väldigt snälla och välkomnande, vill gärna komma tillbaka! Jag rekommenderar till 110%, bästa tandläkaren.”
– Ahmed

Tandimplantat

Konsultation inför implantat 290 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 30 minuter

Allmäna Tandvårdsstödet

Använd ditt ATB på ditt besök

Man med vita tänder ler mot kameran

Varför göra dina tandimplantat på Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade tandläkare med många års erfarenhet och duktiga tandsköterskor som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade tandläkare och tandsköterskor har lång erfarenhet inom både allmän, akut och estetisk tandvård.

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop tid till tandläkarbesök då många stänger kl. 17. Estetikcentrum är en privat klinik där du kan få en tandläkartid när det passar dig, även på kvällar och helger.

Vi vet att det kan vara jobbigt att gå till tandläkaren, så vi tar alltid emot dig med vänlighet och erbjuder lustgas om du behöver det, för att du ska kunna slappna av så mycket som möjligt.

Få ett vackert leende med tandimplantat

Tandimplantat är en effektiv metod för att återställa tändernas funktion och utseende.

Ett stort plus med ett implantat är att man slipper ersätta tänder med proteser som är avtagbara och i vissa fall svåra att få att sitta stabilt utan att de glappar. Ett tandimplantat är hållbart och bidrar till god munhygien, så de flesta kan räkna med ett livslångt resultat.

Hur fungerar tandimplantat?

Tandimplantat kan ersätta förlorade tänder och är en permanent lösning som sitter livet ut.

Tandimplantat fungerar genom att fästa en konstgjord rot, gjord av titan eller keramik, i käkbenet för att ersätta den naturliga tandroten.

Det ta några månader för benet att växa runt implantatet och bilda en stark bindning, och en tillfällig tand används.

När implantatet är helt integrerat i käkbenet fästs en tandprotes eller krona på toppen av implantatet för att ersätta den saknade tanden.

Resultatet blir en fast och hållbar tandreparation som ser naturlig ut och känns som en riktig tand. Behandlingen går att genomföra med lokalbedövning.

Fäste av tandimplantat

Våra skickliga tandläkare
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna tandläkare finns här för alla dina tandbehov, från akut och allmän tandvård till estetiska behandlingar.

Om du har frågor om tandvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på
040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om tandimplantat nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Innan en behandling med implantat utförs gör vi en klinisk bedömning. Vi går noggrant igenom dina förutsättningar, din hälsa och ditt personliga utgångsläge.

En röntgen av käkbenet ger oss en bra insikt i hur din behandling kan gå till och om området där implantatet ska fästas är friskt. 

Sedan utförs ett mindre kirurgiskt ingrepp där implantatet skruvas fast direkt i käkbenet vanligtvis under lokalbedövning.

Estetikcentrum erbjuder också behandling med hjälp av lustgas eller narkos om det behövs.

Den första läkningstiden är uppskattningsvis 8-12 veckor och därefter fäster man en provisorisk tand på den konstgjorda tandroten som implantatet utgör.

Efter ca 3-6 månader när implantatet är redo för att belastas sätts din nya permanenta tand fast på implantatet.

Konsultationen inför tandimplantat kostar 290 kr.

Efter ditt besök får du ett kostnadsförslag som baseras på omfattningen av implantaten.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Våra tandläkare brukar ha lediga tider redan samma vecka, ibland redan nästa dag. Vi har även tider till tandläkare på kvällar, helger och vissa röda dagar. Du kan boka online eller ringa oss, så bokar vi in en tid tillsammans.

Vi vet hur jobbigt det kan vara att gå till tandläkaren. Därför erbjuder vi lustgas, narkos eller lugnande om du känner att du behöver det. Boka en tid så hjälper vår tandläkare dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Implantat?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?