Ansiktsbehandlingar och peeling på Estetikcentrum

Ansiktsbehandlingar och peeling i Malmö

Huden behöver tas om hand regelbundet för att hålla sig frisk och fräsch. På Estetikcentrum erbjuder vi en rad individanpassade ansiktsbehandlingar och peelingar för att hjälpa dig att få en fin hud som håller sig ung längre.

Ansiktsbehandlingar i Malmö

Våra hudterapeuter utför flera olika ansiktsbehandlingar som alla är skräddarsydda för att behandla en variation av hudproblem. Du kan boka in ansiktsbehandlingar hos oss på Estetikcentrum om du har problem med:

Vi använder produkter av hög kvalitet med starka ingredienser som endast är godkända för användning av kliniker och hudterapeuter och hudläkare. Detta säkerställer ett resultat som du inte kan uppnå hemma. Produkterna kommer från Neostrata och Dermaceutic, välkända varumärken inom dermatologi med produkter framforskade av hudläkare och kemister.

Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys för att du ska få produkter anpassade efter din hy. Under denna analys rekommenderar även din hudterapeut vilka produkter som bör ingå i din individuella hudrutin för önskat resultat.

Snabbfakta

5/5
"Alltid lika trevligt bemötande, positiv energi och resultaten är fantastiska! Supernöjd som vanligt och hudterapeuten Jasmina är så noggrann och duktig. En seriös klinik som jag starkt kan rekommendera!"
– Eldiana

Våra hudvårdsprodukter

Neostrata

Neostrata är en vetenskapligt avancerad och kliniskt beprövad hudvårdsserie som rekommenderas av hudläkare världen över och gör succé hos användarna. Hudvårdsprodukterna hjälper till att återställa och förbättra hudens naturliga lyster och är effektiva vid olika typer av återkommande hudproblem och passar olika hudtyper.

Grundarna av Neostrata, Dr Van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända pionjärer inom dermatologi och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin forskning.

Dermaceutic

Dermaceutic är ett hudvårdsmärke från Frankrike som är utvecklat av hudläkare, estetiska kirurger och kemister. Deras primära uppgift har varit att behandla hudproblem som pigmentering, akne och åldrande. Dermaceutics produkter optimerar och reparerar huden inifrån och får endast säljas av diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och hudläkare.

Dermaceutic är ett av de första kosmetikamärkena som började utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, glykolsyra och stabiliserat C-vitamin. De jobbar endast för resultat och har därför inga parfymer i sina produkter.

Ansiktsbehandling i Malmö

Ansiktsbehandlingar på Estetikcentrum

Om du önskar att få dina fransar och bryn färgade, gör vår erfarna hudterapeut även detta under samtliga ansiktsbehandlingar. (ej under peeling behandlingar) Det blir ett tillägg på 300 kr.

Neostrata Classic 60 min - Du väljer fokus

Du bestämmer vad hudterapeuten ska fokusera på. Det är en lyxig genomgående ansiktsbehandling som kan inkludera djuprengöring med portömning eller fokusera mer på ansiktsmassage. Resultatet är att huden blir maximalt återfuktad, ren och får en fin lyster.

Ingår: AHA-peeling, massage, mask, serum och avslutande produkter. Eventuellt djuprengöring och portömning.

Neostrata Express 30 min - Uppfräschning

En snabbare version av Neostrata Classic som rengör och fräschar upp. Huden får en jämnare yta och hudton med en fin lyster.

Ingår: rengöring, AHA- peeling, mask och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling med LPG

Neostrata De Luxe 80 min - Uppstramning & kollagenbildning

En behaglig och lyxig ansiktsbehandling med LPG-behandling för både ansikte, hals och dekolletage. Huden stramas upp och får mer elasticitet och lyster.

LPG-behandlingen görs med ett mindre munstycke på vår LPG-maskin som masserar huden på djupet. Detta ökar blodcirkulationen och tömmer området på överflödig vätska, vilket hjälper till att framhäva dina ansiktsdrag.

Ingår: rengöring, AHA-peeling, massage, mask, serum, LPG-behandling och avslutande produkter.

Lyxig ansiktsbehandling med uppstramning av huden på Estetikcentrum i Malmö

Ansiktsbehandlingar

Pris från 695 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30-80 min

Ansiktsbehandling med Dermaceutic produkter

Peelingar på Estetikcentrum

Samtliga behandlingar är med produkter från Dermaceutic.

Mask peel 30 min - Aknebesvär

Detta är en behandling som är anpassad för dig med fet hud som besväras av akne. Ansiktsbehandlingen rengör på djupet och minskar inflammation och rodnad. Våra hudterapeter rekommenderar att göra denna peeling med en kur på 4 behandlingar (2 veckors intervall) för att uppnå önskat resultat.

Ingår: djuprengöring med pre-peel och peeling med avslutande produkter.

Milk peel 30 min - Quick Fix

Detta är en stark peeling som ger omedelbara resultat. Perfekt för dig som vill göra en quick fix inför ett speciellt tillfälle, liksom Askungen inför balen. Den tar bort fina linjer och torrhetsrynkor samtidigt som huden får lyster och jämnare hudton.

Ingår: rengöring med pre-peel, mjölksyrapeel med avslutande produkter.

Mela peel 30 min - Pigmentering

Denna peeling minskar all sorts pigmentering. Perfekt behandling för dig som fått många fräknar, pigmentering under graviditet eller åldersfläckar. Detta är en stark peeling där huden kan förväntas flagna efteråt i några dagar.

Våra hudterapeuter rekommenderar en kur på 1-3 behandlingar (1 månads intervall) för att uppnå önskat resultat.

Ingår: rengöring, anpassad peeling med avslutande lugnande/återfuktande produkter.

PRX-T33 - Maximal återterfukt

Detta är ansiktsbehandlingen för dig som vill få maximal återfuktning, minimera fina linjer och torr rynkor samt få ett kraftigt märkbart lyster. Det är en populär behandling som passar alla och kan göras året runt.

Ingår: rengöring, anpassad peeling med avslutande lugnande/återfuktande produkter.

Retinol Peel 45 min - Hudföryngring

En stark peeling som förnyar huden på 48 timmar, endast tillgänglig på kliniker. Behandlingen förbättrar hudens struktur, spänst, minimerar linjer och rynkor samt jämnar ut hudtonen.

Vanligtvis förnyas hudens två översta lager på ca 28 dagar, denna behandling påskyndar processen till endast 48 timmar. Du förväntas därför att flagna kraftigt i 3 dagar efter behandling. Retinol Peeling görs endast mellan okt-april då man inte ska utsätta huden för stark sol efter behandling.

Ingår: rengöring och retinolpeeling

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för alla dina hudproblem.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om tandvård nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

En ansiktsbehandling och en peeling är två olika hudvårdsbehandlingar som fokuserar på att förbättra hudens utseende och hälsa, men de har olika metoder och syften. 

Ansiktsbehandlingar är en helhetsinriktad behandling som rengör, återfuktar och förbättrar hudens hälsa och utseende. Den är avsedd att behandla olika hudtyper och hudproblem, såsom torrhet, fet hud, akne, åldrande etc.

Peeling är en mer specifik behandling som syftar till att ta bort de yttersta skikten av döda hudceller och stimulera cellförnyelse. Detta resulterar i en förbättring av hudtonen och hudstrukturen, och det kan också minska förekomsten av fina linjer, ärr, pigmentfläckar och solskador.

Det beror helt på på din individuella hudtyp. Vi erbjuder rådgivning där vi svarar på alla dina frågor och rekommenderar den bästa behandlingen för dig. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur ofta du bör få en ansiktsbehandling för att uppnå önskade resultat beror på flera faktorer, inklusive din hudtyp, hudtillstånd, mål med behandlingen och vilken typ av ansiktsbehandling du genomgår. 

Generellt sett kan du följa dessa riktlinjer:

  1. Ansiktsbehandlingar för underhåll: Om du vill upprätthålla en hälsosam och välvårdad hud utan specifika problem, kan du överväga att få en ansiktsbehandling var 4-6e vecka. Detta ger tillräckligt med tid för din hud att återhämta sig och nyttja de långsiktiga fördelarna med behandlingen.

  2. Ansiktsbehandlingar för specifika problem: Om du har specifika hudproblem, såsom akne, pigmentfläckar eller fördjupade rynkor, kan du behöva fler behandlingar i början. Då kan det vara lämpligt att genomgå en ansiktsbehandling varje 2-4e vecka tills du når önskat resultat.

  3. Starkare behandlingar: För mer intensiva behandlingar, såsom kemisk peeling eller laserbehandlingar, kan det krävas längre återhämtningsperioder mellan behandlingarna. Våra hudterapeuter kan ge dig råd om den rekommenderade intervallen baserat på din specifika behandlingsplan och din hudreaktion.

Det finns biverkningar och risker förknippade med ansiktsbehandlingar, även om de vanligtvis är milda och övergående. Effekterna kan variera beroende på vilken typ av behandling du genomgår och din individuella hudreaktion. Här är några vanliga biverkningar och risker med ansiktsbehandlingar:

  1. Rödhet och irritation: Efter en ansiktsbehandling kan din hud bli röd och irriterad, speciellt om behandlingen inkluderade exfoliering eller användning av aktiva ingredienser. Detta är oftast temporärt och försvinner inom några timmar till en dag.

  2. Torrhet och fjällning: Vissa behandlingar, särskilt kemisk peeling och exfoliering, kan orsaka torrhet och fjällning i huden. Detta är en normal reaktion när de döda hudcellerna avlägsnas, och det kan vara en del av hudens naturliga återhämtningsprocess. Regelbunden användning av fuktgivande produkter kan hjälpa till att minska torrheten.

  3. Känslighet mot solen: Efter vissa behandlingar kan din hud bli mer känslig för solens skadliga UV-strålar. Det är därför viktigt att använda solskyddsfaktor efter en ansiktsbehandling och undvika direkt exponering för solen under de första dagarna.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Ansiktsbehandlingar & peeling?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?