Save the date | Vårevent GLOW | 27 april

Bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Bröstförstoring hos Estetikcentrum i Malmö

Estetikcentrum är en av Sveriges ledande plastikkliniker och specialister på just bröstförstoring. Här kan du läsa mer om bröstförstoring med implantat.

Bröstförstoring med implantat

Bröstförstoring med implantat är ett av de mest efterfrågade plastikkirurgiska ingreppen världen över. Det finns flera anledningar till detta:

På Estetikcentrum i Malmö har våra estetiska kirurger lång erfarenhet av bröstoperationer, och av dessa är många just bröstförstoringar med implantat. Vi vet hur en bröstförstoring påverkar dina kroppsproportioner och vad som ger ett naturligt resultat efter en bröstförstoring med implantat. Under din konsultation med kirurgen får du vägledning om vilka bröstimplantat som passar just dig och ni går noga igenom:

Allt för att du ska känna dig trygg i ditt beslut inför din bröstförstoring.

Snabbfakta

5/5
”Trevlig, hjälpsam och professionell personal! Supernöjd med resultatet på min bröstförstoring. Äntligen kan jag känna mig bekväm med mina bröst! Evigt tacksam.”
– Erika

Bröstförstoring med implantat

Pris från 46 900 kr

Finansiering

Delbetala från 920 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Bröstförstoring med implantat

Varför välja Estetikcentrum?

Våra kirurger på Estetikcentrum i Malmö har många års erfarenhet inom plastikkirurgi och har utvecklat en teknik och metod som ger dig mindre komplikationsrisker och mindre synliga ärr.

Våra kirurger som utför bröstförstoringar har lång erfarenhet inom yrket och har utfört över 2000 operationer.

Vi syr i flera lager, bland annat med PDS-trådar under huden, vilket minskar spänningen i huden och ger finare läkning. Dessa ger stöd under en längre period efter att snittet slutits.

Vi placerar snitten till implantatet i bröstvecket så att ärret efter läkning blir nästintill osynligt. Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för att minska ärr. Fråga oss gärna om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Omslagsbild till videon om kort fakta om bröstförstoring
Spela videoklipp

Hur fungerar en bröstförstoring med implantat?

Dr Ali Bagher berättar

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 35 år, Mentor droppformade implantat 300 cc

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 20 år, Mentor droppformade implantat 420 cc

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 21 år, Mentor Siltex Xtra Gel runda implantat 230 cc

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 53 år, Mentor droppformade implantat 390 cc

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 40 år, Mentor droppformade implantat 390 cc

Före- och efterbild på bröstförstoring med implantat på Estetikcentrum

Kvinna 24 år, Mentor droppformade implantat 400 cc

Dr. Tina Tos under konsultation för bröstförstoring med implantat

Rätt implantat är viktigt för att ge önskat resultat

På Estetikcentrum har vi valt att arbeta med bröstimplantat av silikon från Mentor och Motiva, två av världens mest kända tillverkare av bröstimplantat:

Mentor

Mentor är världens största implantattillverkare med över 40 års erfarenhet. De är globalt ledande inom tillverkning av silikonbröstimplantat och är godkända i Europa och USA av FDA (Food and Drug Administration).

Motiva

Motivas implantat har en naturlig textur med len yta. Kombinationen av den unika silikongelen och dess elastiska struktur gör att snitten kan göras mindre. Implantaten från Motiva tillverkas med microchip, så den exakta modellen kan kännas igen med en enkel scanning av bröstet.

Rätt form och storlek på dina bröstimplantat

Under din konsultation kommer du att prova olika typer av implantat för att se vilken du föredrar. Din kirurg kommer även att rekommendera implantat baserat på din kropp och dina önskemål.

Under din konsultation kommer din kirurg att göra olika mätningar av din kropp, inklusive bröstens bredd, höjd och storlek. De flesta av våra patienter väljer en storlek som ger ett naturligt intryck, men vad som är rätt storlek för dig beror helt på vad du vill få ut av operationen.

De runda implantaten är vanligast, då de ger ett fylligare resultat. De droppformade implantaten anpassar sig mer efter bröstens form och ger ett mer naturligt intryck. Motiva kallar sina anatomiska implantat för ”Egonomix” och Mentor har döpt sina till CPGTM.

Bröstförstoring med silikon implantat

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Våra erfarna kirurger har utfört över 2000 bröstoperationer. De har stor expertis och bistår även vid utbildning av nya plastikkirurger.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om bröstförstoringar nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

En bröstförstoring med implantat innebär att man placerar ett implantat inuti bröstet för att öka volymen och formen på brösten.

Detta utförs av en kvalificerad plastikkirurg på personer som vill ha ökad bröststorlek eller rundare form på brösten.

Det finns olika typer av implantat att välja mellan, såsom silikon eller saltvattenimplantat. 

Under din konsultation diskuterar vi dina önskemål och ger rekommendationer om vad som passar just dig.

En bröstförstoring är i allmänhet en säker procedur när den utförs av en erfaren och kvalificerad plastikkirurg, vilket alltid är fallet på Estetikcentrum.

Det finns dock alltid en viss grad av risk och möjliga komplikationer som kan uppstå, precis som med alla kirurgiska ingrepp.

Vi går noggrant igenom alla risker och sannolikheten för just din kropp på konsultationen, så att du kan göra ett medvetet val.

Återhämtningstiden efter en bröstförstoring kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av kirurgisk metod, storlek på implantaten och din hälsa.

Normalt sett är återhämtningstiden en till två veckor. Under denna period är det vanligt att uppleva svullnad, ömhet och begränsad rörlighet.

Kirurgen kan också rekommendera användning av ett stödbälte eller en behå under en viss period för att stödja brösten och påskynda återhämtning.

Full återhämtning kan ta upp till sex månader, men de flesta patienter kan återgå till normala aktiviteter och arbete efter några veckor.

 

Det är viktigt att undvika ansträngande aktiviteter och tungt lyftande i de första veckorna efter en bröstförstoring med implantat för att låta kroppen läka och återhämta sig.

Vanligtvis rekommenderas att man undviker träning i minst sex veckor efter operationen, men det är viktigt att följa din kirurgs specifika rekommendationer.

Lätta aktiviteter som promenader brukar vara okej tidigare, medan vi brukar rekommendera att undvika löpning och viktträning i minst sex veckor efter operationen. 

 

Bröstimplantat kan placeras antingen under bröstmuskeln (submusculär placering) eller direkt under bröstkörteln (submammär placering).

Valet av implantatplacering beror på flera faktorer, inklusive kroppstyp, implantatstorlek och funktion.

Våra kirurger kan rekommendera den implantatplacering som bäst passar dina behov och önskemål.

Priset för bröstförstoring med implantat börjar på 46 900 kr. 

Det beror dock på vilken form och storlek du vill ha på dina implantat och huruvida du redan har implantat. Från-priset baseras på runda Mentor-implantat.

Vid implantat över 700 ml tillkommer en extra avgift på 7000 kr.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Bröstförstoring med implantat?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.