Skinbooster på Estetikcentrum

Återfuktad hy med skinbooster

Estetikcentrum i Malmö erbjuder en rad injektionsbehandlingar för alla tillfällen - både för att tillföra fukt, skapa volym och minska rynkor och fina linjer. Skinbooster är en av våra mest populära behandlingar.

Skinbooster i Malmö

Skinbooster är en hudbehandling med hyaluronsyra som föryngrar huden snabbt och skonsamt. Skinbooster ger resultat såsom:

Produktionen av den naturliga hyaluronsyran i kroppen minskar i takt med att vi blir äldre - det leder till att huden blir torr och förlorar sin elasticitet, samt att rynkor uppstår.

En skinbooster kan motverka detta och fräscha upp huden. Vid en skinboosterbehandling injiceras små mängder hyaluronsyra i huden på det behandlade området.

Hyaluronsyran fungerar som en fuktgivande substans som binder vattenmolekyler och ger näring till huden. Detta hjälper till att förbättra hudens hydratisering och ger en mjukare, jämnare och mer strålande hudton.

Skinboosterbehandlingar kan också stimulera kollagenproduktionen i huden, vilket kan förbättra hudens elasticitet och struktur över tid.

Snabbfakta

5/5
”Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera denna klinik till andra!”
– Isme

Skinbooster på Estetikcetrum

Pris från 1 895 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30 minuter

Injektionssköterska Sara på Estetikcentrum skrattar tillsammans med patient

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade injektionssköterskor med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade injektionssköterskor har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

När din behandling är klar bokas ett kostnadsfritt återbesök in två veckor fram i tiden.

Har du inte fått effekt av din behandling? Ingen fara! På ditt återbesök görs i så fall en touch up- kostnadsfritt!

Hudförbättring efter skinbooster behandling i Malmö

Kort fakta om skinbooster

Bra att veta om Skinbooster

Vanliga områden som kan behandlas med skinbooster inkluderar ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna. Behandlingen kan vara fördelaktig för personer med torr hud, ojämn hudton, fina linjer och rynkor samt de som vill förbättra hudens allmänna utseende och lyster.

Det är viktigt att notera att resultaten av skinboosterbehandlingar kan variera beroende på individuella faktorer och hur väl huden svarar på behandlingen. Därför gör vi alltid en konsultation med dig först, så att du får helt rätt behandling för dig, baserat på dina specifika behov.

Skinbooster - hur går det till?

Funderar du på hur du kan ge din hud en boost? Så här går en Skinboosterbehandling till.

Under din konsultation går du och injektionssköterskan igenom dina förväntningar på behandlingen, eventuella risker och eventuell planering om det krävs mer än en behandling för att uppnå önskat resultat.

Vid behandlingen microinjiceras Skinboostern i önskat område. Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna, bidrar till ökad aktivitet och återfuktar dermis (läderhuden). Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Efter din behandling bokas tid för ditt kostnadsfria återbesök två veckor efter din behandling.

Förbättrad hudkvalitet efter Skinbooster
Hudförbättring efter skinbooster behandling i Malmö

Typer av Skinbooster

På Estetikcentrum utför vi flera typer av Skinbooster:

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för att möta dina önskemål, från estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om injektionsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Skinbooster nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Skinboosters och fillers är båda injicerbara behandlingar, men de har olika syften. Skinboosters används för att förbättra hudens hydrering och kvalitet genom att tillföra fuktgivande ämnen som hyaluronsyra. Fillers används för att återställa volym i ansiktet genom att fylla ut rynkor, veck eller förlorad volym. Skillnaden ligger i de behandlade områdena och syftet med behandlingen.

Skinbooster behandling passar för alla som vill ha en mer återfuktad, ungdomligare hy med ny spänst och glans. Oavsett om du har ung hud som behöver fuktboost eller mer mogen hud som känns spröd, torr och mindre elastisk, är behandlingen utmärkt för dig. Det är vanligt bland våra kunder att göra en kur med Skinbooster inför den kalla och torra vintern eller inför stora festligheter som bröllop, för att få huden att stråla.

Konsultation: 290 kr

Jalupro HMV: 2495 kr

Jalupro Hydro: 2995 kr

Microtoxis med Jalupro: 3195 kr

Ejal Skinbooster: 2495 kr

RRS Hyalift 75: 1895 kr

Injektionerna vid skinboosterbehandlingar kan medföra en viss obehagskänsla. För att minimera obehag kan bedövningssalva appliceras på det behandlade området innan behandlingen påbörjas. Vissa produkter kan också innehålla bedövningsmedel för att göra behandlingen mer bekväm.

Efter varje behandling ser du omedelbart en förbättring av din hud. För att uppnå maximala resultat rekommenderar vi en kur med tre Skinbooster-behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Kliniska studier visar också att effekten av Skinbooster är långvarig och kan fortsätta i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

Resultaten av skinboosters varierar från person till person. Vanligtvis kan man förvänta sig en gradvis förbättring av hudens kvalitet och hydrering under flera månader. Effekterna kan vara synliga upp till sex månader eller längre. För att bibehålla resultaten kan upprepade behandlingar behövas med regelbundna intervaller.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Liksom med alla injektionsbehandlingar kan det finnas vissa tillfälliga biverkningar. Det kan inkludera svullnad, rodnad, ömhet eller blåmärken på injektionsstället. Dessa symtom försvinner vanligtvis inom några dagar. Allergiska reaktioner är sällsynta men kan förekomma. Det är viktigt att följa instruktionerna från behandlaren och rapportera eventuella ovanliga biverkningar.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Skinbooster?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?