Akut tandvård på Estetikcentrum

Tandläkare och tandsköterska med patient på Estetikcentrum i Malmö

Har du ihållande tandvärk, en sprucken fyllning eller något som inte känns rätt i munnen? Estetikcentrum i Malmö är kliniken för dig som vill komma till en akuttandläkare snabbt, få ett trevligt bemötande och bli lite extra ompysslad.

Få hjälp med dina akuta tandbesvär

Vi vet att det kan vara svårt att få en akut tandläkartid precis när man behöver det. Då kan vi hjälpa till. Estetikcentrum är en privat klinik med ett enkelt och flexibelt bokningssystem. Vi kan hjälpa dig med exempelvis:

Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan, så du kan använda dig av det allmänna tandvårdsstödet för din akuta behandling. Detta betyder att du precis som hos Folktandvården kan få ett ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård, samt ett skydd mot höga kostnader.
För dig med tandläkarskräck erbjuder vi även tandvård under narkos eller lustgas så du kan vara så avslappnad som möjligt under ditt besök.

Snabbfakta

5/5
”Väldigt bra och fräsch klinik, bra bemötande och rent ställe. Alla som jag träffade var väldigt snälla och välkomnande, vill gärna komma tillbaka! Jag rekommenderar till 110%, bästa tandläkaren.”
– Ahmed

Akut tandvård

Pris: beror på vad du behöver hjälp med.

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Vi kan hjälpa dig på så lite som 5 minuter

Allmäna Tandvårdsstödet

Använd ditt ATB på ditt besök

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade tandläkare med många års erfarenhet och duktiga tandsköterskor som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra tandläkare har lång erfarenhet inom både allmän och estetisk tandvård. Vi kan hjälpa dig med alla akuta tandproblem.

Vi erbjuder akuttider på kort varsel så att du kan få ditt akuta tandproblem fixat på nolltid. Ring oss gärna för att boka en tid.

Vi vet att det kan vara jobbigt att gå till tandläkaren, särskilt vid akuta behov. Vi tar emot dig med vänlighet och erbjuder även lustgas för att du ska kunna slappna av så mycket som möjligt.

Våra skickliga tandläkare
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna tandläkare finns här för alla dina tandbehov, från akut och allmän tandvård till estetiska behandlingar.

Om du har frågor om tandvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om akut tandvård nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Det beror på tandläkarnas lediga tider, men vi har ofta tider som går att boka redan nästa dag.

Det beror helt på vad det är du behöver hjälp med. Ring oss gärna och förklara, så bokar vi in dig och ger dig en uppfattning om priset.

Vi är anslutna till Försäkringskassan så du kan använda till allmäna tandvårdsbidrag (ATB) hos oss.

Du kan boka genom vårt bokningssystem här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så hjälper vi dig att boka en tid.

Vi vet hur jobbigt det kan vara att gå till tandläkaren. Därför erbjuder vi lustgas om du känner att du behöver det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Akut Tandvård?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?