Borttagning av fillers

Borttagning av fillers med hyalase i Malmö

Fillers har blivit alltmer populära som ett sätt att framhäva skönhet och återställa ungdomlig volym i ansiktet. Men ibland kan resultatet bli annorlunda än förväntat — då vill vi kunna erbjuda dig en säker metod för att ta bort fillers. Med hjälp av Hyalase kan vi återställa ditt naturliga utseende.

Borttagning av fillers i Malmö

Fillers är fortfarande mycket populära, men det blir alltmer vanligt att ta bort fillers, antingen för att resultatet inte är som önskat, eller för att man tröttnat på utseendet.

Hyalase är ett enzym som används för att säkert och effektivt bryta ner hyaluronsyra som är den vanligaste ingrediensen i fillers. Genom att använda Hyalase kan vi hjälpa dig att ta bort fillers och återställa ansiktets naturliga utseende på ett skonsamt sätt.

Alla behandlingar med fillers hos oss på Estetikcentrum i Malmö utförs av legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet av estetiska behandlingar och injektion. De tar hand om dig och dina önskemål på bästa sätt och du får alltid tillfälle att diskutera din behandling och möjlighet att ställa frågor.

Snabbfakta

5/5
”Jag har varit hos Sara och fått fillers och är verkligen supernöjd m resultatet. Denna behandling samt det trevliga och professionella bemötandet som jag fått, gör att jag varmt rekommenderar Estetikcentrum.”
– Bodil

Borttagning av fillers med Hyalase

Fillerborttagning från 2 595 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30 minuter

Injektionssköterska på Estetikcentrum utför Hyalase på en patient

Hur fungerar det att ta bort fillers?

Att ta bort fillers är en relativt snabb och enkel procedur. En erfaren läkare injicerar en liten mängd Hyalase i området där du är missnöjd med fillers och enzymet börjar arbeta omedelbart för att bryta ner hyaluronsyran.

Resultatet är ett gradvis försvinnande och återställande av ansiktets naturliga utseende. Antalet besök som krävs för att uppnå önskat resultat beror på mängden fillers du har och var de är placerade. Våra erfarna och kvalificerade läkare kommer att guida dig genom processen!

Våra skickliga injektionssköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om injektionsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om borttagning av fillers nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Fillers är substanser som injiceras i huden för att fylla ut rynkor, linjer eller volymförluster i ansiktet eller andra delar av kroppen. De kan bestå av olika material, som hyaluronsyra, kollagen eller syntetiska polymerer.

Ibland kan personer vilja ta bort fillers om de inte längre är nöjda med resultatet, upplever biverkningar eller om de har blivit ojämna eller klumpiga.

Huvudsakligen kan hyaluronsyrafyllmedel, som Juvederm eller Restylane, tas bort genom att använda Hyalyse.

Andra typer av fillers, såsom permanenta eller semipermanenta fillers, kan vara svårare att ta bort och kräver andra tekniker.

Vanligtvis används enzymet Hyalase för att bryta ner fillers gjorda av hyaluronsyra. Enzymet injiceras i området där fillers finns och bryter ner dem.

Man kan göra en liten touch-up med fillers två veckor efter behandlingen.

Därefter brukar man fylla på efter ett antal månader, beroende på vilken typ av fillers som använts och vilket område som behandlats.

För att bibehålla ett långvarigt resultat kan påfyllning behöva ske allt från 3 till 18 månader efter behandlingen, beroende på produkt och område.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Borttagning av fillers?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?