Ärrbehandling på Estetikcentrum

Minska synlighet av fula ärr med ärrbehandling på Estetikcentrum i Malmö

På Estetikcentrum är vi experter på att behandla ärr som orsakats av kirurgi, akne eller skador. Vi hjälper dig att hitta rätt behandlingsmetod för just dina ärr.

Ärrbehandling
i Malmö

Ärr på kroppen eller i ansiktet kan påverka självförtroendet negativt. Vissa bär sina ärr med stolthet, men det är också okej att vilja göra något åt dem. Det finns olika ätt att minska synligheten av ärr:

På Estetikcentrum i Malmö har vi lång erfarenhet och god kunskap inom ärrbehandling. De flesta kommer till oss för att de inte gillar utseendet på ärren, men en ärrbehandling kan även minska tryck, klåda eller obehag som du känner i ärrområdet.

Om ditt ärr markant nedsätter rörelse eller funktion kan det vara nödvändigt att åtgärda genom operation, men det hjälper vi dig att avgöra på din konsultation.

Snabbfakta

5/5
”Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra , kommer att fortsätta gå dit med glädje.”
– Marie

Ärrbehandling på Estetikcentrum

Från 1 195 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30-60 minuter

Ärr behandling på Estetikcentrum i Malmö för att reducera synliga och missprydande ärr

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av erfaren personal med många års erfarenhet av olika tekniker för att minska ärrbildning och reducera fula ärr.

Vår personal har lång erfarenhet av behandlingar efter ärrbildning och vet vilka behandlingar som bäst minskar synligheten av dina ärr.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat av behandling av ärr.

Olika typer av ärrbehandling

Beroende på din ärrvävnad kan olika typer av metoder passa just dig bäst. Våra erfarna hudterapeuter kan guida dig rätt på din konsultation. Vi erbjuder bland annat:

Vår skickliga personal
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna personal finns här för hjälpa dig vid olika problem och bekymmer som ärrbildning, minska synliga ärr och behandling av fula ärr.

Om du har frågor om hur du kan behandla ärr på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling av ärr nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ärrbildning sker oftast efter djupa sår i huden. Ärr i huden består av förtjockat hudlager som bildats efter att originalhuden skadats och sitter kvar hela livet. Men med olika behandlingar kan synligheten av ärr minskas. Prata med våra hudterapeuter så hjälper de dig.

Det är väldigt olika och beror på ärrets karaktär, vilken behandling som rekommenderas och hur många behandlingar som behövs.

Se priser för olika behandlingar:

Microneedling

Fraktionerad laser

PRX-T33

Plasma Pen

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Ärrbehandling?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?