Hair saver på Estetikcentrum

fylligt och friskt hår med Hair Saver kombinationsbehandling med blodplasma och microneedling på Estetikcentrum i Malmö

Om du vill ha tjockare hår eller förbättrad hårväxt om du är tunnhårig kan Hair Saver vara lösningen för dig. Denna plasmabehandling använder ditt eget blod för att stimulera naturlig hårväxt.

Hair saver i Malmö

Hair Saver är en injektionsbehandling som boostar dina hårsäckar för att få håret att växa. Detta är en behandling för dig som vill ha mer hårväxt eller tjockare hår. Behandlingen är en kombination av en plasmabehandling och Microneedling. Behandlingen är perfekt för dig som:

Vid en plasmabehandling för hårväxt tar vi blod från dig, som centrifugeras för att separera blodplasman som innehåller höga koncentrationer av blodplättar och tillväxtfaktorer. Därefter injiceras den berikade plasman i hårbotten på specifika områden där hårtillväxten behöver stimuleras. Tillväxtfaktorerna i plasman kan främja hårfolliklarnas hälsa, förbättra blodcirkulationen i hårbotten och stimulera hårväxt.

Med en plasmabehandling kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Det är dock viktigt att notera att effektiviteten av behandlingen för hårväxt kan variera mellan individer. Resultaten kan bero på olika faktorer, inklusive den underliggande orsaken till håravfallet och den individuella responsen på behandlingen.

Snabbfakta

5/5
”Jag besökte Estetikcentrum och var verkligen imponerad av den höga kvaliteten på vården och servicen jag fick. Personalen var mycket vänlig och välkomnande, och jag kände mig omedelbart bekväm i den rena och moderna miljön.”
– Maha

Hair saver på Estetikcentrum

Pris från 3 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 60 minuter

Injektionsbehandling med blodplasma i hårbotten på en kvinna

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av erfarna certifierade injektionssköterskor med många års erfarenhet av olika injektionsbehandlingar.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinska injektionsbehandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat.

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Vårt erfarna team finns här för hjälpa dig både med estetiska behandlingar och vid medicinska problem såsom håravfall, tunnhårighet, migrän, torr hud och tandgnissling.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling med hair saver nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Inför din Hair Saver-behandling kan du vilja duscha och tvätta håret, eftersom du inte får duscha de första 24 timmarna efter din behandling. 

Undvik alla typer av blodförtunnande läkemedel, inklusive kosttillskott, 7 dagar innan din behandling. 

Efter en behandlingen kan det klia i hårbotten, försök att motstå att klia.

1 behandling med blodplasma + microneedling: 3 990 kr

4 behandlingar paketpris: 13 900 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Hair Saver?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?