Vitamindropp på Estetikcentrum

Behandling med vitamindropp i VIP rummet på Estetikcentrum i Malmö

Har du märkt av trötthet, brist på energi eller en allmän känsla av obalans? Då kan vitamindropp vara vad du behöver. På Estetikcentrum i Malmö erbjuder vi en innovativ vitaminbehandling som kan hjälpa dig att återfå välbefinnandet och ge dig den vitaminboost du behöver för att fungera optimalt.

Vitamindropp i Malmö

Du som har svårt att få i dig alla vitaminer du behöver genom kosten kan behöva en extra boost. Vitamindropp är en effektiv behandling för att tillföra din kropp viktiga näringsämnen direkt i blodet. Med vitamindropp kan du:

Hur funkar vitamindropp?
På Estetikcentrum får du en trygg och professionell behandling av vårt erfarna team. Vitamindropp består av en steril frystorkad blandning av vattenlösliga vitaminer som ges genom en tunn nål. Under behandlingen kan du koppla av i en bekväm miljö. Slå dig ner i den bekväma fåtöljen i det privata rummet på vår klinik, drick ett glas alkoholfritt bubbel och njut av avkopplingen. Om du vill kan du även få en kostnadsfri ansiktsmask under behandlingen.

Dosering och behandlingstid
Doseringen för vår vitamindropp på Estetikcentrum i Malmö är noga uträknad för att tillgodose kroppens behov. En konsultation med vårt erfarna team rekommenderas minst 48 timmar innan behandlingen för att diskutera hälsodeklaration, medicinsk historik och eventuell medicinering. Behandlingen pågår vanligen i 90 minuter, och vid behov kan fler besök planeras in för att bibehålla resultatet.

Snabbfakta

5/5
”Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera denna klinik till andra!”
– Isme

Vitamindropp på Estetikcentrum

Pris från 2 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 90 minuter

Glad kvinna mer mycket energi efter vitamindropp

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av vårt team med många års erfarenhet för alla behandlingar.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, så vi vet vad vi gör.

Estetikcentrum ligger centralt i Malmö och är lätt tillgängligt till fots, bil eller med tåg.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med bra resultat.

Hur går vitamindropp till?

Med vår vitamindropp får du en boost av följande ämnen:

Att tänka på inför vitaminbehandling

Innan du genomgår vår vitaminbehandling kommer du att bli ombedd att fylla i en hälsodeklaration. Detta är en viktig del av vår process för att säkerställa att behandlingen är säker och lämplig för dig. Vi rekommenderar också att du bokar en konsultation först, så att vårt team kan svara på eventuella frågor och ge dig mer detaljerad information om vitamindropp och dess fördelar för just dig.

Vad är syftet med vitamindropp?

Vitamindropp levererar snabbt höga doser av vitaminer och näringsämnen direkt in i blodet. Detta för att förse kroppen med de nödvändiga näringsämnena för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Detta är särskilt viktigt vid vissa medicinska tillstånd, såsom näringsbrist, utmattning, immunsuppression eller återhämtning efter sjukdom eller operation.

Hälsoboost och välgörande vitamindropp på Estetikcentrum

Våra legitimerade sjuksköterskor
finns här för dig

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för hjälpa dig uppnå de resultat du vill ha, oavsett behandling. Läs mer om vårt team nedan.

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling med vitamindropp nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Vitamindropp passar de flesta, men bör undvikas om du är gravid eller ammar.

Om du är överkänslig mot ämnen som folsyra, tiamin eller metylparahydroxibensoat kan allergiska reaktioner förekomma. Därför rekommenderar vi alltid att du kommer på en konsultation med vår sjuksköterska först.

En vitamininfusion kan användas för att snabbt leverera höga doser av vitaminer och näringsämnen direkt i blodet. Syftet är att förse kroppen med de nödvändiga näringsämnena för att förbättra allmän hälsa och välbefinnande. Det kan vara användbart vid vissa medicinska tillstånd, som näringsbrist, utmattning, immunsuppression eller återhämtning efter sjukdom eller operation.

I allmänhet är vitamindropp säkert när det administreras under medicinsk övervakning, vilket alltid är fallet på Estetikcentrum.

Dock kan vissa personer uppleva milda biverkningar såsom rodnad eller svullnad vid injektionsstället, illamående eller allergiska reaktioner.

En vitamininfusion administreras genom en intravenös kateter som placeras i en ven på armen, precis som vanlig dropp.

Lösningen som innehåller vitaminerna och näringsämnena injiceras sedan långsamt i blodbanan. 

 

Vitamindropp 90 minuter: 1 500 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Vitamindropp?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?