LPG Cellulitbehandling
på Estetikcentrum

Ben utan celluliter med LPG behandling

LPG är en djupgående massage som behandlar celluliter. Genom manipulation av vävnaden hjälper det till att släta ut hudens yta och minska upphopningen av fettceller. LPG kan även användas för att forma och konturera kroppen.

Cellulitbehandling med LPG i Malmö

LPG är en djupgående massage som ger synligt fastare och jämnare hud genom avancerad stimulering av cellerna. Det är en populär och mångsidig anti-aging behandling som:

LPG-behandlingen ger en detox och bidrar till ökad blodcirkulation, ämnesomsättning och förbättrad syretillförsel. Det har även flera andra positiva effekter på kroppen och dess utseende.

Vår cellulitbehandling med LPG på Estetikcentrum i Malmö förbättrar också lymfcirkulationen vilket gör att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen påminner om en exklusiv massage med ännu bättre effekt tack vare maskinen vi använder.

Behandlingen stimulerar också kollagenproduktionen och förbättrar blodcirkulationen, vilket ger en förbättrad hudton och elasticitet. Det kan göra huden fastare och ge ett ungdomligare utseende.

Snabbfakta

5/5
”Har gått på tio Lpg-behandlingar hos superproffsiga Jasmina Pivic. Är sååå nöjd ; skuttar fram; har fått en mycket finare figur men det viktigaste är att min lymfa har vaknat till liv igen.”
– Eva

Cellulitbehandling på Estetikcentrum

LPG från 795 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 45 minuter

Hudterapeut utför LPG behandling

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

Utöver de högteknologiska maskiner som används finns en uppsjö av produkter som boostar din behandling. Vi använder oss endast av produkter som är CE certifierade och rekommenderade för din behandling.

Så funkar LPG-massage

LPG Endermologie är en populär anti-aging behandling som kombinerar massagemetoderna bindvävsmassage och lymfdränage. Behandlingen utförs med den unika maskinen Cellu M6® Alliance som kan användas på både kropp och ansikte.

Hur fungerar LPG?

Under behandlingen bär du en kroppsstrumpa för att skydda din hud och för att underlätta förflyttningen av maskinen under behandlingen. LPG utförs genom en mekanisk djup bindvävsmassage som med hjälp av motoriserade rullar och vakumsug masserar kroppen. Behandlingen tar ca 45 minuter vid behandling av tre områden på kroppen. Behandlingen är både smärtfri och avslappnade.

Fördelar med LPG

Det finns flera anledningar till att behandling med LPG kan vara rätt för dig. Resultaten är mångsidiga och bidrar till att flera olika syften uppfylls.

Minskade fettansamlingar, celluliter eller slapp hud? Detta kan uppnås genom kontinuerliga behandlingar.
Avslappnande resultat före och efter träning. LPG tömmer kroppen på slaggprodukter och mjölksyra vilket ger snabbare återhämtning efter krävande fysisk aktivitet.

Antalet behandlingstillfällen varierar från person till person. Du kan göra spontana behandlingar för ett ökat välbefinnande eller en kur på 10 behandlingar med besök 2 gånger i veckan för bästa möjliga resultat på celluliter och en mer slimmad kroppskontur. Om du gör LPG efter fettsugning brukar 4 behandlingar under en månads tid räcka. Det är viktigt att komma ihåg att resultatets varaktighet är högst individuellt och beror flera faktorer, såsom ålder, livsstil och kost.

Lår utan celluliter efter Lpg behandling

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för att möta dina behov, från ansiktsbehandling, kroppsbehandlingar och rådgivning vid hudproblem.

Om du har frågor om hudvård och kroppsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om LPG cellulitbehandling nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

LPG passar de allra flesta, både män och kvinnor. Du ska dock inte göra behandlingen om du:

  • Har cancer
  • Har en pågående infektion
  • Har inflammation
  • Äter blodförtunnande medicin
  • Har en blodsjukdom
  • Är gravid

Boka en kostnadsfri konsultation idag för att veta om behandlingen är rätt för dig och vad den kan hjälpa dig med.

Drick mycket vatten både före och efter din behandling med LPG. Det hjälper kroppen att ta emot behandlingen och gör skillnad för ditt resultat. 

Din behandling med LPG anpassas efter din behov och önskemål: 

Ansikte: 1195 kr

Helkropp 45 min (3 valfria områden): 1395 kr

Expressbehandling 15 min:  795 kr

Paketpris 10 st behandlingar: 9 990 kr

Hudföryngring deluxe med LPG 60 min: 1195 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om LPG Cellulitbehandling?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?